cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 29, 2013 Nigdy nie miałam w ustach e-papierosa, wiec mam pytanko ;) jak on smakuje? zamiast dymu wciąga się podobno parę wodną, więc chyba nie do końca smakuje on tak samo jak zwykły papieros? Może e-papieros przypomina ze smaku bardziej shishe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiśnióweczka Napisano Styczeń 29, 2013 ja palę e-papierosa od września ;-) smakuje ... dobrze. Zawsze paliłam mentolowe slimy i teraz mam mentolowego e, więc w sumie smak podobny, chociaż to trochę inne odczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 29, 2013 a czuc, ze się wciąga parę wodną, ze to nie dym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 29, 2013 mam znajomego który handluje tym gównem (jak dla mnie), próbowałam wiele smaków, wiele mocy... najlepszy to był chyba smak mentolowego marlboro... najbardziej zblizony do prawdziwego. ale ogólnie to jak będę chciała rzucić papierosy to po prostu je rzucę, bo taki wynalazek nie jest dla mnie. pierwszym minusem jest to, że mogę go palić i palić... normalnie jak biorę szluga, to palę jednego i wiem że spalilam papierosa. a z tym to można siedzieć i ciągnąc cały czas... a przyjemność żadna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wezwijcie lekarza 0 Napisano Styczeń 29, 2013 wiśnióweczka haha ja też od września palę e-papierosy mentolowe; ale zaczynam już dojrzewać powoli do rzucenia i tych papierosów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam ochotę 0 Napisano Styczeń 29, 2013 popalam, w sumie to kupilam sobie do samolotu, ale spodobalo mi się, mozna idealnie pod swoj smak dobrac liqiud Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna zła dziewczynka 0 Napisano Styczeń 29, 2013 ja "palę", ale bardzo rzadko i nie używam liquidów o smaku papierosów, tylko owocowych. w każdym razie polecam, dużo lepsze niż to analogowe gówno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pani masterova 0 Napisano Styczeń 29, 2013 Rzeczywiście odczucie jest nieco inne, ale się już przyzwyczaiłam, Zwykłe fajki już mi za bardzo śmierdzą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach