Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łotdefak

Przesrana sytuacja

Polecane posty

Gość łotdefak

Hej mam pytanie, gdy uprawiam seks ze swoją partnerką, obojętnie w jakiej pozycji, to za każdym razem odczuwa ona po pewnym czasie, że chce jej się kupkę:P czy wie ktoś może czym to idzie? ona czuje, że zaraz popuści, a ja wtedy przerywam. Dodam, że mój członek jest skrzywiony w dół, ale palcami robiąc ma takie samo uczucie. Co to jest powiedzcie proszę. Dzięki i pozdrawiam:)

Gość łotdefak
Proszę o poważne odpowiedzi a nie podszywanie się i pisanie glupot, owszem to zabawna sytuacja, ale chciałbym się dowiedzieć dlaczego tak jest? Pozdro

Gość Baba z wozu koniom lżej
colitis ulcerosa - znajdź sobie w necie

Gość łotdefak
LOL co za koleś, idź stąd i nie podszywaj się pod nicki durna pało

Gość łotdefak
Nie jestem kolesiem tylko laska :D jeśli chcesz to możesz mnie wyruchac . Lubię ostry i długi seks podczas którego nie popuszczam :P

Gość łotdefak
Baba z wozu, to raczej nie będzie ta przypadłość, może jest to spowodowane moim skrzywieniem i tarciem na jelito? a może to tylko uczucie, bo słyszałem, że kobiety mają taką chęć wypróżnienia się? jak to jest? Jest to dziwna dla mnie sytuacja, gdyż są to nasze początki w seksie i muszę przerywać stosunek, mimo iż może nie trzeba?

Gość łotdefak
Po pierwsze tzw. lasko, zmień nick a po drugie to nie miejsce akurat na reklamę siebie, burdeli jest pod dostatkiem, skoro masz taką dobrą gastrykę, to gratulację, tylko uwzględnij w cv a napewno cię przyjmą:)

Gość łotdefak
czasem mam stracha, żeby mi sisiora na nadziała jakimiś owsikami

Gość łotdefak
Cienias z ciebie taki wierny chłopczyk z ciebie ? No jakoś nie wierzę

Gość łotdefak
Nie zamierzam się wdawać w wymianę zdań z pustą lalą, pisz sobie co chcesz, olewam to ciepłym moczem. A i żebyś wiedziała, że wierny chłopczyk i jestem z tego dumny. Żal mi takich ludzi jak ty, ale rozumiem trzeba się jakoś dowartościować.