Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majezka

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość majezka

Witam, Mam 17 lat i około tydzień temu przeżyłam swój pierwszy raz z chłopakiem. Ja byłam dziewicą a on już niestety nie. Zrobiliśmy to bez żadnego zabezpieczenia, ponieważ on powiedział, że nigdy się nie zabezpieczał i wszystko było ok, więc mu zaufałam, byłam akurat dosłownie chwile przed okresem. Boje się, bo jak wyciągał przed wytryskiem, to prawie przy wyjściu trochę mu we mnie trysnęło, ale dosłownie jakiś niecały cm w pochwie wtedy był. Spóźnia mi się okres, często oddaje mocz, chodzę ciągle zmęczona, bolą mnie piersi, a najbardziej sutki, mam dziwny biały śluz i bóle w podbrzuszu. Mój chłopak powiedział, że nie mam czego się bać, bo żebym zaszła w ciąże musiałby być głębiej, i by musiał cały tam się spuścić, jednak ja się boję, że jest taka możliwość, że zaszłam, słyszałam, że przed okresem są dni płodne.

Gość hahahahahahhaha
dni płodne są 18-14 dni przed okresem,a Ty piszesz,że byłaś chwilę przed.Więc miałaś dni niepłodne,do tego był to niepełny stosunek. Szanse na ciążę bardzo małe a wręcz żadne:)

Miałaś dni niepłodne ale szansa ciąży istnieje, bo jesteś młoda. Ponadto to bardzo nie rozsądne kochać się bez zabezpieczenia!!

Gość hahahahahahhaha
up

Gość agiew
Przed okresem są właśnie dni niepłodne. jak chcesz je sobie wyznaczać to kup sobie może mikroskop owulacyjny :)

przed okresem nie kazdy ma dni płodne ja nie mam ani po ani przed sory ale mozesz sobie sama prowdzic kalendarzyk i i według tego czytajac lub m,ajac wiedze rzetelniejsza niz tu na kafe bedziesz wiedziała kiedy je masz temp i sluz jest takie cos i kazdy ma inaczej