Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agulcia232

Dieta kapusciana

Polecane posty

Gość agulcia232

Hej dziewczyny wlasnie ugotowalam zupke kapusciana tzn wg Diety prezydenckiej..bez soli i tluszczu..zastanawiam sie tylko czy jakas malutka kostka rosolowa bardzo zaszkodzi??Kto byl na diecie kapuscianej?jakie efekty?to ponoc tylko tydzien i mowia zeby ja traktowac jako wstep do diety odchudzajacej..co Wy na to??

Gość agulcia232
Dziewczyny doradzcie cus...prosze... zupka calkiem znosna wyszla zobaczymy co bedzie pozniej hi hi hi

Gość nie polecam
byłam na tej diecie przed świętami. Schudłąm 1 kg przez tydzień, a do tego zwolnił mi się metabolizm. Na dukanie chudnie się więcej. Ewentualnie jak nie masz dużo do zgubienia to polecam zdrowsze odżywianie. Np jak masz ochotę zjęśc coś słodkiego to zjedz suszone śliwki, zamiast gotowego musli zrób sobie otręby z jogurtem naturalnym i posłodź łyżeczką prawdziwego miodu. Nie jedz sosów. Unikaj białego curu, jedź więcej warzyw, owoe mają dużo węglowodanów. Czasem wystarczy lekko zmodyfikować dietę a kilogramy lecą same. Ja dietę kapuścianą sprawdziałam na sobie i nie sprawdziło się. Tydzień to nie długo, ale jeść przez tydzień troty (bo już na drugi dzień będzie Ci tak smakować) to też nic przyjemnego