Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupowy zawrót głowy

wózek Mutsy - pytanie do mam które go miały

Polecane posty

zastanawiam sie nad wózkiem Mutsy 4 rider. Mamy które miały z nim doczynienia proszę podzielcie się doświadczeniami. Dziękuję

nikt nie miał?

Gość szczekadełko
moja kuzynka ma jest bardzo zadowolona, teraz drugie dziecko w nim jeździ ,powiedziała,że jesli jeszcze raz miałaby kupowac to tylko ten po raz kolejny . Ja chce kupić mutsy evo

Gość sjkavvvvvvnkkhvas
wszystkie wózki Mutsy są fajne, ja bym brała musty 4 rider właśnie bo są ładniejsze - stalowy design i dziecko jest wyżej bo w wóznach mutsy evo jakoś tak nisko montuje się gondole i spacerówkę, trzeba się bardzo schylać. Tylko drogie są.

Gość weterynarzembede
Ja mam ten wozek,jesli chcesz ciezkiego kolosa to go kup.bardzo ciezki,spacerowka nie wygodna,dziecko mi tak jakby zjezdzalo do przodu.wszystkie dodatki ktore chcesz dokupic musza byc firmowe bo uniwersalen nie pasuja np glupia parasolka czy folia przeciwdeszczowa,producent nie daje gratis.gondola mala ciasna,bardzi waska.dalam kupe kasy ,wozek nie wart tej ceny.polecam quinny.

Gość polecam mutsy
moje 2 dziecko w nim jezdzi i jestem mega zadowolona. wlasnie te quinny sa pokraczne, ciasne trzykołowce.nie polecam

Gość polecam mutsy
moje 2 dziecko w nim jezdzi i jestem mega zadowolona. wlasnie te quinny sa pokraczne, ciasne trzykołowce.nie polecam

Gość weterynarzembede tylko
wchodzi i fermenty wszedzie sieje a pojecia nie ma

Gość miałam mutsy joey
gondola jest fajna i duża, ale fakt że wózek jest dość ciężki. Plus to duże, pompowane koła. Jeśli nie musisz go tachać to da radę, choć jest duży, zajmuje cały bagażnik w aucie. Kosz na zakupy był trochę za mały. Ze spacerówki nie byłam zbytnio zadowolona, kupiłam lżejszą i bardziej poręczną.

Gość tez mam mutsy
z czystym sumieniem polecam

jA MAM, JESTEM ZADOWOLONA, MIMO ZE GONDOLA TROCHE MALA I MOJA 5 MIESIECZNA LEDWO SIE JUZ MIESCI. STELAZ CIEZKI, ALE STOI NA DOLE, ZNOSZE TYLKO BUDE. JEST SUPER NA ZIME, NA TERENOWE SPACERY, IDZIE JAK CZOLG ;)

Gość ja polecammmmmm
W gondoli jeździłam ponad 6 miesięcy (dłużej córka nie chciała) i przeszłam na spacerówkę. ogólnie jestem zadowolona. Zwrotny, ładny, itd..Jedyny minus to zbyt mały kosz. No i fakt - lekki nie jest, więc jeśli masz go wnosić na 4 piętro to przemyśl ;) Spacerówkę jeszcze trochę używam (córka niedługo kończy 2 lata), latem używałam zamiennie z lekkim wózkiem - parasolką (tu polecam Mc Laren volo).

Gość ja polecammmmmm
aa mój model wózka to 4 rider