Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peperomia

facet 47 lat - będzie miał erekcję ? HELP !!!

Polecane posty

Gość peperomia

mam bliskiego przyjaciela, być może już niedługo do czegoś dojdzie ale w związku z tym proszę o porady i panie i panów - czy mężczyżni w wieku około 47 lat mają normalną erekcję jak np. 35 latek ? ten facet jest zadbany, szczupły, uprawiał sporty, teraz trochę przystopował, ale widać ze dba o zdrowie ciała :) Obawiam się że jemu nie stanie, będzie mi wtedy strasznie wstyd, że nie doprowadziłam go do erekcji... obawiam się tego i to bardzo. napiszcie o swoich doświadczeniach z panami w tym wieku, a panowie napiszcie ile macie lat i jak tam u was z erekcją... prosze to bardzo ważne !!!! ps ja mam 26 lat i jestem mega w nim zakochana, ale odpuszczę jak się okaże że może być problem...

Gość kono skopia
a on jeszcze żyje ?

Gość peperomia
żyje i ma się dobrze. podnieca mnie strasznie....

Gość peperomia
MSF a jakie masz potrzeby ? jak często chciałbyś się kochać ? pisz czego szukasz u kobiety... pomóż mi bądź moją skarbnicą wiedzy...

Gość klopkoka
Aleś Ty głupia, gdzież to takie po świecie chodzi. Mam męża w tym wieku i mnie już czasami sz....chce trafić bo mu tylko jedno w głowie, spokoju nie mam. Cieszę się jak jest czasem po robocie wykończony ....

Gość peperomia
serio ???? wow jestem po wrażeniem... a jak lubią się kochać faceci w tym wieku ?

Gość Średniak
Peperomia ja mam równe 50 ale bym cie jeszcze przebił .Nie martw się jesteś młoda jak cię zobaczy nagą zobaczysz jak mu stanie!

Gość peperomia
po alkoholu to wiadomo że jest kiepsko, ja sama nie kocham się pod wpływem, wtedy nie czuję podniecenia. ależ się cieszę.... ok przystępuję do akcji !!!

Gość jery48
mam 48 lat,65rocznik i moge z moja zona codziennie. Facet moze dluuugo,seks lezy w mozgu.Jesli on Cie podnieca to wyczuje to i gotowy bedzie na zawolanie w tym wieku.Chemia dziala w obie strony.Badz spokojna i do dziela,a zobaczysz jak bedzie odlotowo.

Gość Gertuda von Ruchau
Mężczyźni w takim wieku nie posiadają już penisów. Te zaczynają zanikać po 40 roku życia.

Erekcję będzie miał, ale jak długo ją utrzyma zależy od formy w jakiej jest. Wiadomo, że źle prowadzący się mężczyzna ma problemy z układem krążenia i poziomem testosteronu. Ale jeśli o siebie dba to spokojnie może zaszaleć :-)

Gość nadina..
21 lat starszy ? po co?

Gość NADINA....
bo ją podnieca! peperomia wie co dobre :) tak trzymaj:)

Gość byczycaaaaa
Moj o siebie w ogole nie dba, pije, pali jak smok, zle sie odzywia a paleczka mu stoi na mj widok zawsze:)

Gość peperomia
on mnie mega podnieca, jest bardzo wrażliwy i taki inny niż faceci których znałam. mimo że dzieli nas lat ponad 20 to on jako jedyny słucha co mówię, i niezwykle trafnie analizuje różne sytuacje... Nie przeszkadzają mi jego zmarszczki, zmęczone oczy, lekko siwiejące włosy. widzę człowieka który dbał o siebie przez całe życie. tak nie bedą wyglądać współcześni gówniarze którzy piją, palą, ćpają, a którzy skonczą przed tv z piwem w łapie. och i te jego maniery, tak niespotykane dzisiaj... nie wspomnę o jego ciekawości świata, nie spoczął na laurach, cały czas się uczy, dokształca, ostatnio zapisał się na angielski, interesuje się różnymi rzeczami, jest wrażliwy na piekno i sztukę. na pewno ma jakieś wady, ale przy tym ogromie zalet których nie mogę uświadczyć przy rówieśnikach nie mają one znaczenia. przepadłam jak kamień w wodę. teraz już wiem że nawet jak mi z nim nie wypali to będę szukać takich mężczyzn.

Gość Rureczka2
U mojego zaczely sie juz pierwsze problemy:-/

Gość marianna willow
mój Ukochany ma 49 lat, ja 29 i jest nam wspaniale, On nie ma żadnych problemów :)

Gość staszekkkkkk46
przyjedz to sprrawdzimy!!!

Gość zwyczajna21
hej. Też mam przyjaciela w podobnym wieku dokładnie 48. W naszej przyjaźni chodzi głównie o rozmowę i sex ale facet jest naprawdę super i gdyby był trochę młodszy to na pewno by coś więcej z tego wyszło. Ale wracając do tematu mężczyzna w tym wielu może uprawiać sex z dużym powodzeniem a w dodatku facet w tym wieku podchodzi trochę inaczej do tych spraw nie dba o przyjemność partnerki bardziej niż o swoją, potrafi się kontrolować więc ten stosunek jest dłuższy no i nie ukrywajmy facet w tym wieku ma swoje doświadczenie i wie jak zadowolić kobietę. :) pozdrawiam i życzę dużo przyjemności

Gość NN008
Witam mam 50lat i mogę co dziennie -ale tylko 1 raz bo na drugi musiał bym poczekać z pół godzinki ale żona zasypia Mam 2 znajome i nieraz je posune ale niezbyt często Wszystko zalezy od kondycji i zdrowia -ja go niemam i niemam problemów z sexem jedno co mnie dziwi poco taki związek jemu i tobie no chyba ze na krutko Pozdrawiam

Gość Tosiek1212
Cześć ja tam proponuje liderin tuz przed i nie będzie problemu z brakiem lub słabnącą erekcja. W tym temacie wiele nie wymyslisz a przynajmniej będziecie mieli pewność, ze zagra tak jak powinno.

Gość piksonia
Każdy normalny facet jak zobaczy nagą kobietę będzie miał erekcję . Chyba ,że jest zimny jak kłoda.

Gość gość
mój mąż ma 47 lat i twierdzi że zawsze jest zmęczony.to kiedy

Gość gość
mój mąż ma 47 lat i twierdzi że zawsze jest zmęczony.to kiedy

Gość gość
Moze chcesz ze mna nie jestem zmexzony

Gość zbyszekgość
mój ma 48 i też zmęczony

Gość zawiedzonagość
to faceci mogą jeszcze mając 50

Gość gość
Jakiś czas temu miałem problemy z erekcją ale poszedłem do lekarza który zdiagnozował nadciśnienie. Od kiedy przyjmuję lek na obniżenie ciśnienia, penis stoi jak drąg. W ubiegłym roku skończyłem 47 lat, ostatni seks uprawiałem dziś o 6 rano :classic_cool:

Gość gość
Ja mam partnera który ma 53 lata i żadnych problemów nie mamy