Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazowy śluz

BRĄZOWY ŚLUZ czy miałyście na poczatku ciązy?

Polecane posty

Gość brazowy śluz

Witam dwa dni temu miałam brązowy ślub na wkładce,było go dość sporo,bardzo się zmartwiłam,wróciłam do domu,umyłam się i dalej obserwowałam śluz,ale nie już go nie było,nie dawało mi to spokoju,zadzwoniłam do ginekologa,opisałam cala sytuacje,powiedział ze jak się powtórzy to mam niezwłocznie przyjść do gabinetu,ale mówił również żebym się nie martwiła,że jak to krótko trwały ślub to znaczy ze macica się oczyszcza, proszę napiszcie mi na Waszych doświadczeniach czy miałyście podobnie, czy na pewno maluszkowi nic nie grozi, wiem ze lekarza trzeba słuchać,nigdy się na nim nie zawiodłam ale mimo wszystko chciałabym posłuchać Waszych historii dodam ze jestem w 8 tc,nic mi nie dolega,żadnych bólów brzucha.

Tak. Nic mnie wtedy nie bolało to było ok 13 tyg. okazało się że łożysko mam za nisko.

Gość kokoszka123
ja tak miałam, że w terminie miesiączki miałam taki właśnie brązowy śluz, a już byłam w ciąży. potem jeszcze się to powtórzyło pare razy, już nnie w termienie miesiączki, ale wszystko było ok, szyjka twarda jak kamień, i tak już do końca;) miłego ciążowania, uważaj na siebie teraz, początki są najważniejsze.

Gość brazowy śluz
kokoszko ja juz dawno po terminie miesiaczki:) ale mowisz ze mialas kilka razy i ze dostalas na podtrzymanie ciązy nic?

Gość brazowy śluz
staram się bardzo uważac,nie chce mi sie juz chodzić do pracy,wiem ze to poczatek ciąży i nic mi nie jest,ale boje sie o maluszka,na poczatku ciąży duzo mialam stresu, jeszcze bardziej sie ciesze bo za pierwszym razem nam sie udało:)

Gość szczekadełko
tak byl brazowy śluz i skończyło się leżeniem i podtrzymaniem ciazy u innych dziewczyn kończyło sie poronieniem . Nie chcę Cie straszyć ale skoro twój lekarz uważa to za normę to lepiej go zmien, żadne plamienia ani krwawienia z dróg rodnych w ciaży NIE SA NORMALNE ! Co to za durne tłumaczenie "macica się oczyszcza" skoro szyjka w ciąży jest zamknięta i nic z niej nie wylatuje! oczyszcza się w momencie poronienia. Idz jak najszybciej do innego lekarza!

Gość kwietniowa mamusia
tez tak mialam i poronilam :( Ale u Ciebie nie musi to tak sie wlasnie skonczyc,z tego co wiem to wiele kobiet ma plamienia podczas ciazy,a mimo wszystko rozwiazanie konczy sie szczesliwie i Tobie tego zycze :)

Gość brazowy śluz
dziekuje,lekarz pewnie tak powiedzial bo dwa dni wczesniej bylam u niego,byly wyniki badan,wszystko bylo dobrze,wiem przez dwa dni sie moglo duzo zmienic,ale wierze ze bedzie wszystko dobrze:) ale mialas tylko jedno plamienie i porosnilas?czy plamienie sie przedluzalo kilka dni? przepraszam ze tak pytam bezposrednio

Gość szczekadełko
każde plamienie powinno być jednak konsultowane najlepiej w szpitalu taka jest moja opinia i piszę to z doświadczenia.

Gość brazowy śluz
wiem,masz racje,dlatego sie martwie,ale tez nie chce siac zgrozy

Gość kakulka21
powinnas jak najszybciej zgłosić sie do szpitala i zobaczyc co z maluszkiem tymbardziej ze już raz przeszłaś poronienie to powinnaś być 2razy bardziej wyczulona na takie rzeczy ,nie lekceważ tego ,ja pojechałam od razu jak tylko zauważyłam plamienie ,niestety było już za póżno:(

Gość Nina2307
Mi zaczelo sie od zabarwionego sluzu... kilka razy. moj lekarz twierdzil, ze to normalne (mieszkam w de). w srode pojawila sie krew (nie duzo). w piatek podczas siusiania "polecialo jak przy okresie" odrazu pojechalam do szpitala... dopiero dzisiaj mnie wypuscili. "fasolce nic nie jest ale kazali lezec i oszczedzac sily