Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

Gość katyurujes
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aska kasuje wpisy ahahahahahahahahahah

Wypiertalaj z mojego topiku idiotko idź się leczyć. Zakładaj nowe czarne niki które nie mają wcale postów i pisz sama ze sobą, załóż sobie topik pod tytułem jaka to ja zła jestem.

Aśka znowu się nabzdryngoliłaś, że kulturę swoją prezentować zaczynasz? Przypominam ci, że kafeteria nie jest twoim prywatnym portalem, abyś tutaj warunki dyktowała i wydawała pozwolenia na pisanie na topiku albo nie. Już wystarczy, że jedna z nas sama do siebie przez pół dnia nawija:P

Gość katyurujes
aska zajmij sie lepiej chlopem i dziecmi a nie calymi dniami tu siedzisz , ptzejdz sie do AA z mezem przynajmniej pozytek z tego bedzie

Gość ja moge terazz
Próba mikrofonu. Chłop sam sobą się zajmuje.

Gość kurczątko coś mnie ominęło
nie było mnie 2 godziny i coś pokasowane. było 140 stron jest 138. co się ciekawego wydarzyło?

Gość katyurujes
pewnie ze sam sie zajmie literek na stol i juz zajety

Gość katyurujes
:D

Gość katyurujes
aska naprawde nie ponizaj sie wiecej, bo juz dosc gleboko na dno spadlas, jestes niemozliwa naprawde, ty hlejesz chlop hleje, szkoda mi tych twoich dzieciokow

Gość nie ma to być może
Hehe Asia nie kompromituj się

Gość weronka to joannaaaaaabbb
Co mnie ominelo?:D czemu aska skasowala posty? ja lubie zdjecie wyginajacej sie aski . zastrzyki nie pomogly,nadal jest gruba :P

Bo Aśka jak wpada w trans, to najpierw klnie jak szewc na pomarańczowo, potem się przyznaje, że te pomarańczki to ona, a potem kasuje wszystko jak leci, żeby jednak jak najmniej osób się o tym dowiedziało, bo na drugi dzień zaczyna od nowa pod tymi samymi pomarańczowymi nickami, a jest szansa, że dzień wcześniej nie wszyscy zdążyli jej wypociny przeczytać, więc może sobie na to pozwolić:P Acha-jeszcze od dwóch dni twierdzi, że ma moje dane do konta na FB, którego to nigdy nie posiadałam, co Aśce wydaje się normalnie niemożliwe w dzisiejszym świecie:P

Czyli aska znowu miala ciag :D

no od wczoraj jest w ciągu. Dzisiaj to jest mniej więcej replay z wczoraj. Te same nicki i te same teksty. I ta sama dobra mina do tej złej gry.

A jak znowu wpadla z tym ze kryje sie pod pomaranczkami? Znaczy sie napisala cos znowu przez brak myslenia czy po prpstu styl aski i bylo wiadomo ze to ona? Zawsze mnie smieszy jak wpada z takimi glupotami.wiesniara

jedno i drugie:D Najpierw to są tylko przypuszczenia. Potem coraz więcej Asinych tekstów tylko te przypuszczenia potwierdza. Potem jak już wpada w furię to pisze bez opamiętania na pomarańczowo coś co dzień wczeniej napisała na czarno. Sama przyznaje się do swoich wpisów ze złości:D A potem wpada w jeszcze większą furię i kasuje pół topiku. Następnie na drugi dzień zagląda tutaj, mówi dzień dobry i myśli, że wszyscy zapomnieli już o jej wcześniejszych występach, jak również twierdzi, że to oczywiście nie była ona, tylko ja pisałam pod wszystkimi możliwymi nickami i rozwalam jej topik:P Kolejnym krokiem jest opisywanie aktualnych zabiegów upiększających, które jej gówno dają, albo obiadów dla kochanego męża, który kocha ją całą, nie pozwala się jej odchudzać i nie puszcza ją z tej miłości do jej ciała na siłownię:P Prawda Asiu?

Gość iuiujhgf
aska wyglada jak kartofel z worka pyrek, gruba jak utuczona swinia blee jak mozna ja dotykac leeeeeeeeeeeeeeeeeeee

no co tyyyyyy! Asia nie jest gruba. Asia jest bardzo szczupła! Patrz i czytaj i baw się dobrze - najlepiej całą stronkę, ale głównie to: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5428445&start=16200 12:54 [zgłoś do usunięcia] joanna0709 joanna0709@tlen.pl'; mam tak dobre geny , że nie mam rozstępów i mam tyle pracy i zabawy przy dzieciach , że jestem bardzo szczupła nie trafiłeś Jest tam również o upojnej nocy z ukochanym mężem i tym jaka to Asia czuje się przez niego zaspokajana:D

Gość iuiujhgf
o kurwa niemoge co za klamliwa suka przeciez ona tlusta jest jak krowa

ale Asia od początku pisze taką właśnie prawdę i tylko prawdę. Wystarczy ją tylko troszeczkę poczytać:P

Gość iuiujhgf
aska ty pedofilko sama wystawiasz zdjecia prawie golego dziecka na widok calego swiata, jestes okropna matka jak tak mozna , dobrze ze dzieciak sie zakryl

Gość iuiujhgf
o i nago tez dzieciaka wstawiasz wstydz sie naprawde oskarzasz innych o pedofilstwo twraz wiemy dlaczego

no to przecież pisałam, że ona tymi wpisami obnaża własną osobowość, problemy rodzinne i kompleksy. Dziecko nie wie jak ma się chować przed obiektywem:O

O cholercia!dzieki takasobieja :D zapomnialam juz o tych wypocinach aski.otoz oglaszam wszem i wobec ze aska jest przy kosci i wcale nie jest szczupla.a maz ja chyba zaspakaja.. nie kloce sie.skads te dzieci ma. Tylko co to za przyjemnosc spac z facteme cucjhnacym alkoholem i pewnie nie w 100prpcentach sprawnym po ciagach? :P