Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

weronka to joannaaaaaab - za darmo? Bez przesady:P Jak się tak systematycznie staram z kopiowaniem, to przynajmniej zarobię na tym:P Interesowna jestem:P

Ty juz niczego nie potrafisz uszanowac, tak samo cie kolezanki wyzywaly jak egz kolejny raz poronila tez nie potrafilas przerwac swoich klotni i wypocin z topiku jedno marzenie, czytalam brak slow. Zywisz sie tylko czyjas krzywda i na niej zerujesz. Zyczysz zeby staraly sie jeszcze po 15lat o dziecko i nie tylko.Coz niczego innego po tobie nie mozna bylo sie spodziewac. Myslisz ze mnie skrzywdzisz hah to jest dopiero komedia, te twoje beznadziejne prowokacje i nowe nicki nie tylko pomaranczowe. Widzisz ja obiecalam kolezankom, ze nie bede pisala na pomaranczowo i nie pisze. Jak widac ty nie potrafisz juz inaczej zyc. Pozdrawiam

Gość ooooooo hhhhhhhh
nie ponizaj sie joanna heheh twoja wpadka dzisiaj i te zasrane obietnice ehehehehe jaka ty falszywa jestes ty kartoflu jeden

Gość ooooooo hhhhhhhh
:)

och kochaniutka jaka przez ciebie złość przemawia :) :) uśmiałam się do łez !! może ja skopiuje jak piszesz TO ŻE EGZ PORONIŁA TO NIE ŻAŁOBA NARODOWA !!!!!!!!!!!! i kłócisz i wyzywasz inne staraczki od różnych , no cóż postawa godna kobiety :) :) tak u mnie alkoholizm i dewiacja zazdrościsz ??hahahhaha Ja nie muszę udawać kogoś kim nie jestem a ty .... cóż trzeba bardzo współczuć :) :)

najciekawsze jest to że nie skopiowałaś jak pisałaś niby o moich dzieciach , że miałam ci odpisać o mopsie hahah i to ma być jakaś wpadka ? daj zdjęcie całej strony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie tylko urywka !!!!!!!!!! coś ci nie wyszło !! taki kawałek to każdy może sobie skopiować hahahah

niczego nie będę ci udowadaniać. Będę wklejała wtedy kiedy sama będę miała ochotę. Ja się nie wstydzę tego co piszę i się tego nie wypieram, ani tego nie usuwam. Ale poczekaj - posiedzisz tutaj jeszcze trochę? Przygotuję ci niespodziankę i wkleję do niej linka. Chcesz?

albo jutro wówczas zrobię to na spokojnie - dzisiaj mi się już nie chce, jeszcze sobie pogram na kompie, ale jutro w pracy się z tym pobawię...

ja tobie tak samo !! ale bardzo cię proszę wklej całą stronę :) :) niech każdy zobaczy moją rzekomą wpadkę :) :) :) :) :) Kochaniutka to był mój ostatni post do ciebie i mam nadzieję że jakoś zdusisz w sobie swoją frustrację :)

zacznijmy od tego, kto powinien się dowiedzieć i przebadać twoją sytuację rodzinną i skierować ciebie na specjalistyczne badania. Na początek taki pomysł: http://www.mopr.torun.pl/ Myślę, że imię nazwisko i data urodzenia wystarczy do ustalenia miejsca pobytu i odpowiednie instytucje się tobą zainteresują i tym kiedy siedząc na kafe po całych dniach zajmujesz się dzieciakami i w jaki sposób. Sama się tego domagałaś, więc aby nie być jak to nazwałaś "niewrażliwą" czas podjąć działania:P

myślisz, że jeżeli jako dowód wkleję im zdjęcia te z FB, to będzie to dodatkowym bodźcem do działania? Myślę że tak. W końcu nie zastrzegłaś sobie, że kopiować ich nie wolno, a ja wszystko dla dobra dzieci. Mam już wystarczająco dużo dowodów. Nie mam stron w kawałkach tylko w całości! Napisać ci jak to się robi? Ściągasz sobie bezpłatny legalny program np stąd: http://www.dobreprogramy.pl/PDFCreator,Program,Windows,12691.html a potem ustawiasz creatora jako jedną z drukarek systemowych, wciskasz "drukuj" i masz w 3 sekundy calutką stronę od początku do końca jako pdf. Bez kopiowania i twoich sztuczek typu ctr+c i ctrl+V. Szybciutko i sprawnie zanim zdążysz pokasować. Więc choćbyś się posrała zgłaszając kolejne posty do usunięcia do nic tym nie osiągniesz:P

owszem Aśka - wkleję. Bez pieczątki, co najwyżej z pieczątką urzędu pocztowego na dowodzie nadania z zamazaną miejscowością na dowód tego, że poszło pocztą.

możesz zgłosić u siebie w mopsie i tą kopię razem z pieczątką przyjęcia protokołu czy zawiadomienia tu wklej , wiesz z pieczątką poczty to możesz o kant dupy sobie wytrzeć haha i też będą mieć twoje dane oraz jak ty długo siedzisz i kopiujesz hahahaha może tobą też się zajmą skoro tyle tego masz to już podchodzi pod psychozę na moim punkcie, nie żebym się czuła zaszczycona bo nie ma kim haha ale cieszę się że będzie ta pieczątka twojego mopsu :)

Gość jennifer aniston
aska przestań, kilka osób zdążyło przeczytac Twoją wpadkę, zresztą usuwając ją - przyznałaś sie do niej. Jak ja sie ciesze ze mam prace, człowiek nie docenia tego. Ale jakbym miała gnić z dzieciakami i jedyną moją rozyrwką miała być kafeteria - pochlastałabym sie.

przynajmniej nikomu nie życzę źle jak ty !!! ty żeś butelce pisała że nie urodziła zdrowego dziecka !!!!!! nie ja !!!!!! staraczkom też życzyłaś żeby przynajmniej przez 15 lat jeszcze starały się o dziecko !

kochaniutka screnami rzucasz zawsze z rękawa a teraz nie potrafisz wkleić ????? zadziwiające co ????

Aśka - ty albo zatrzymałaś się z inteligencją na poziomie szympansa, albo co jest bardziej prawdopodobne gdzieś tak pomiędzy żabą a jaszczurką. Czy ty w ogóle czytasz co ja do ciebie piszę? Zgłoszenie pójdzie listem poleconym priorytetem do Torunia. Nie z mojej miejscowości i nie pod moimi prawdziwymi danymi - pojutrze jadę na delegację - 340km od mojego miejsca zamieszkania. Stamtąd będzie wysyłka. Ja siedzę na kompie tylko wieczorami, jak moje dziecko śpi, co tylko dobrze o mnie świadczy, że dbam, aby mały miał 10-11 godzin snu. W przeciwieństwie do ciebie, bo ty laptopa to chyba na szyi nosisz nawet do kibla. Tobie niczego udowadniała nie będę - ty nawiedzona jesteś - najpierw piszesz i się podniecasz, a potem to kasujesz.

ja nie rzucam screenami. tamte to nie moje. zapomniałam hasła do mojej voili, ale w międzyczasiecoś przygotuję na nowo:P

Czytam czytam i niedowierzam, jak dorosla kobieta matka trojga dzieci moze byc tak glupia , nawet nie bede przepraszac za to slowo. Narazac dzieci na kontrole, wstydu im przynosic, jak nieodpowiedzialnym trzeba byc, i tu przyznam racje, matka trojga dzieci i przesiaduje calymi dniami na kafeterii, dzieci pozostawione same sobie. Przykro sie robi, ze te kobiety ktore chcialyby miec dzieci ich nie maja a te ktore je maja nie zajmuja sie nimi. Swiat jest naprawde niesprawiedliwy!!!

no to pluj dalej - skopiowałam, ale muszę założyć nowe konto do wklejania, bo tamtego nie pamiętam. Jeszcze chwila i postaram się wkleić. poza tym w międzyczasie zamiast zakładać to konto, to piszę do ciebie:O