Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

Butelka zagladaj do nas jak najczesciej. Juz mam nadzieje ze te klotnie sie skoncza. Justyna milo mi ze sie wam podobaja zaproszenia, sa oryginalne i piekne.

Butelka wina Witaj kochana:) Sciskam Cie bardzo mocno. Justyna Wiosna chyba juz wita wszedzie u mnie pieknie slonecznie, az chce sie zyc:) Kotka witaj takze. Macie moze ochote na espresso? Ja popijam i przegladam sobie dzisiaj stare a raczej bardzo stare zdjecia, wczoraj robilam pozadki i znalazlam stary album jeszcze z dziecinstwa. Jejku ile to juz czasu minelo, jeszcze moi rodzice byli. Czas leci nieublagalnie, maz sie smieje ze mnie jak bylam mala:) Bylam jasniutka blondyneczka a teraz mam dosc ciemne wlosy, nigdy nie farbowane, jakos polubilam moj kolor i nie chce zmieniac.Musze jedynie troszke podciac bo widze ze koncowki sie zaczynaja rozdwajac, niewiem moze brak mi jakis witamin?? Mam wlosy do pasa, maz je uwielbia i usmiejecie sie ale warkocza robi najlepszego , nawet ja takiego nie zaplote:D Macie tez tak , ze czasem przegladacie stare zdjecia i tesknicie za dziecinstwem? Ja tak mam dosc czesto ze wzgledu na rodzicow:)

Witam Co robicie dzis na obiad? Kupilam wuejskie jajka i co moge z nich wykombinowac, oprocz sadzonych. U mnie raczej za sadxonym nikt nie przepada. A do poki sa swierze to trza je zrobic.

chetnie sie napije kawy. oprzatnelam juz zwierzyniec, podlalam kwiaty w skrzynkach, na razie tylko prymule sa, ale jest ich 9m :-). grammma, odpowiadajac na twe pytanie to mam juz 37.

Gość ooooooo hhhhhhhh
aska jebnij se w leb tymi jajkami moze zmadrzejesz

Grammma omlety nie przejdą :( Kotka a ten warkocz to chałka ? może wrzucisz kiedyś przepis :) a masz może dobry przepis na chleb? jeśli tak to wrzuć proszę w imieniu mimi ten przepis :)

Gramma ja to specjalnie dlugie wloski mam , bo mój to mógłby sie niby bawić i bawić:D lepszy taki fetysz niż inny :D:D Powiem Wam , że jak takie słoneczko widze to aż chce sie żyć :) Asia mi jajka sadzone do sie kojarzą z życiem studenckim hehe :D ryz i jajko sadzone i obiad ja talala był :)

chciałam zrobić jajko w roli głównej na obiad , ale chyba zrobię coś innego:) może właśnie ryż z kurczakiem :) a ostatnio kupiłam makaron ryżowy pierwszy raz, po rekomendacji znajomej. tak się nim zachwycała i tu było moje rozczarowanie , bez smaku , musiałam dodac więcej sosu sojowego zeby można było go zjeść :)

ale na jaki chleb? na zakwasie pszenny? razowy? na drozdzach? warkocz zamiast bulek mlecznych, kociaki lubieja a ze dzisiaj w domu jestem... to nadrabiam:-)

drożdżowy :) wspominała że robiła na drożdżach i jej nie wyszedł :( takie domowe bułeczki są pyszne :) to jak będziesz mieć więcej czasu to może nam wrzucisz przepisik na bułeczki :)

Justyna czyli nasi faceci maja cos wspolnego ze soba:D Moj takze kazda wolna chwile cos tam wtych wlosach grzebie , to nawija na walki to warkocze splata , ostatnio nawet francuza splotl, piekny. Chyba z zawodami sie pomylil:D

bulki 500g maki, 1szkl mleka, 3zoltka, 100g masla-rozpuscic, 50g cukru, 50g drozdzy. zrobic zaczyn: mleko + cukier+ drozdze+ 2lyzeczki maki

wszystko wyrobic, przykryc folia, odstawic do wyrosniecia 40min, odrywac i formowac buleczki, odstawic do wyrosniecia 40min, piec okolo 20min w 200st, z termoobpiegiem 180st

Gramma, ale przyznaj lubimy to :D Ja dziś dzień wolny to tez jakis obiadek musze wymyślać , frytki za mną chodzą i jakies mięsko :) Asia , a Ty robiłas ta roladę z przepisu Boony z piersią i pieczarkami, u mnie tak zasmakowała, ze teraz mama co weekend robi hehe :)

Justyna nie nie robiłam , ale teraz nie znajdę przepisu, chyba że wiesz na której stronie jest :) dobra lecę zajrzę później :) miłego popołudnia :)

Justyna, UWIELBIAM, moglabym tak godzinami siedziec jak moj mi we wlosach grzebie.:)

Gość ooooooo hhhhhhhh
aska i ty myslisz ze wszystko jest ok hehehehe

no w końcu można posiedzieć i odpocząć :) :) czy któraś używała farby Syoss mixing colors? kupiłam sobie kolor mix czekolady i ciemnego brązu :) zobaczymy jaki wyjdzie, dziś wieczorkiem idę do znajomej :)

dobrze napisałaś !!!!! WYKORZYSTAŁA TRAGEDIE BUTELKI ŻEBY DOPIEC ASI !!!!!!!! Chociaż raz napisałaś prawdę :) :) :)