Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktowski

GB English - opinie o szkole

Polecane posty

Gość wiktowski

Szukam wiarygodnych opinii nt. szkoły GB English z Warszawy. Czy ktoś wie coś więcej na ich temat? Będę Wdzięczny za każdą opinię - po feriach mam zamiar wziąć się ostro za naukę angielskiego a ta szkoła jest w niedalekiej odległości od miejsca gdzie mieszkam :)

Gość miśkaa:)
Szkoła dobrze uczy. Ogólnie ma bardzo dobrą opinię wśród warszawiaków. Uczą tam metoda Calana ktora jest coraz bardziej popularna bo przynosi efekty.mSama zostalam tam wyslana z pracy, zeby podszkolic jezyk i uwazam, ze szkola bardzo fajna.

Gość MartaOchota
Ja chodziłam ponad trzy miesiące do tej szkoły, bo zostałam wysłana z pracy. Nigdy wcześniej nie uczyłam się angielskiego wiec była to moja pierwsza styczność z tym językiem. Na pewno nauczyłam się już teraz w niej bardzo dużo. Chciałabym jeszcze do niej wrócić zeby się bardziej podszkolić (w chwili obecnej to niemożliwe z racji pieniędzy, ale jak coś uzbieram to jak njajbardziej:) )

Gość dkdk
Callan to jest metoda dla idiotów, to do niczego nie prowadzi.

Gość gosciowa
Kto uważa, że nauka Callanem nie ma sensu chyba nigdy nie miał z tą metodą nic wspolnego. Sama chodziłam właśnie do GB English na kurs i zdecydowanie lepiej i łatwiej jest mi teraz porozumiewac sie po angielsku niz przed kursem. Dodatkowo kilka tygodni po zakonczeniu kursu wyjechalam do pracy do Anglii - tak wiec uwierzcie mi, ze wiem co mowie. Bardzo polecam ta szkole i metode Callana.

Gość milkenka
Ja chodzilam do GB English na Wilanow i jestem bardzo zadowolona z poziomu nauczania. Ja akurat byłam dla bardziej zaawansowanych i znacznie się podszkoliłam. Nie było glupiego powarzania czasów - uczyłam się tego, czego chciałam, czyli przede wszystkim rozmowek.

Gość KarinaKarina
Sama chce pojsc do tej szkoły. Chciałabym uczyć się metodą Callana, a podobno w Warszawie jest to najlepsza szkoła jeśli chodzi o tę formę nauki. Cieszę się, że w internecie tez są dobre opinie :)

Gość PiotrekPozdrawiam
Zdecydowanie tak jak osoby powyżej, polecam GB English. Byłem tam na pólłrocznym kursie i nie żałuję wydanych pieniędzy. Wiadomo jak to jest w różnych szkołach - niekiedy płacisz i wymagać, a ostatecznie wychodzi na to, że... tylko płacisz. Tak więc gb english warto polecić.

Gość misiekstarowka
Jak ktoś chce sie uczyć metodą Callana to na pewno powinien wybrać gb english. O wielu szkołach dużo słyszałem, ale zdecydowanie ta jest najlepsza. Nie tylko ja, ale też moi znajomi mogą to potwierdzić. Naprawdę fajna szkoła. Pozdrawiam.

Gość misiekstarowka
Jak ktoś chce sie uczyć metodą Callana to na pewno powinien wybrać gb english. O wielu szkołach dużo słyszałem, ale zdecydowanie ta jest najlepsza. Nie tylko ja, ale też moi znajomi mogą to potwierdzić. Naprawdę fajna szkoła. Pozdrawiam.

Gość goscwarszawiak
Jestem po trzecich zajęciach w tej szkole i jak naprazie jest bardzo fajnie. Nie spodziewałem się, że będzie mnie cieszyła nauka języka - a jednak. Bardzo fajnie, bo zależalo mi na tym, żeby się w końcu nauczyć. Mam nadzieje, że mi się uda.

Gość gość
Nie polecam tej szkoły. Uczyłem się tam, uczyłem się też w innych szkołach, więc mam porównanie. Kłamcy i oszuści, którzy wyciągają łapy po kasę za nic. Poziom jest bardzo niski. Kłamią w żywe oczy. Stale dają ogłoszenia że szukają nowych pracowników, wpisy pracowników na GoWork (portal o pracodawcach) świadczą wiele o podejściu tej szkoły do ludzi i nauczania ogółem.

Gość gość
Jedna z lepszych szkół angielskiego w Warszawie. Wiem co mówię bo porównywałem kilka i GB English miało przez większość bardzo dobrą opinię: mówię nie tylko w swoim imieniu ale również kilku znajomych którzy mieli okazje uczyć się w tej szkole. Także polecam w 100%

Gość były student
Nie polecam. Szkoła nastawiona głównie na ludzi kupujących za pośrednictwem groupona kursy na 1-2 mce. Potem grupa rozpada się i można znowu zaczynać od początku. Jak ktoś chce się uczyć języka, a nie chwilkę pochodzić towarzysko na zajęcia to zdecydowanie nie ta szkoła. Oczywiście metoda callana jest ok, tylko szkoła gb english do niczego.

Gość Mireko
Ja tam chodzę i jestem bardzo zadowolony. uważam, że nauka metodą Callana daje fajne efekty, a akurat ta szkoła zdecydowanie najlepiej uczy tą metodą w całej Warszawie (znam kilka osób, które chodizły do innych szkół z Callanem i ich opinia raczej nie była zbyt pochlebna).

Gość Majkrzak
Dobra szkoła, moim zdaniem najlepsza w Warszawie. Jeśli ktoś ma zamiar uczyć się angielskiego metodą Callana to zdecydowanie polecam. Wysoka jakość w rozsądnej cenie.

Gość Maryysiaa
Potrzebowałam szybkiego kursu z angielskiego, więc szukałam metody ktora będzie najskuteczniejsza Z tego co udało mi się wyszukać w internecie, metoda Callana jest jedną z najbardziej efektywny. więc zdecyowałam się wybrać GB English gdzie własnie uczą Callanem. Jestem zadowolona zarówno z metoda, jak i szkoly.

Gość Lim0
Jedna z lepszych szkół w Warszawie. Ma dużo pozytywnych opinii. Uczą efektywną metodą, a do tego mają bardzo miłych i przyjaznych nauczycieli. Polecam w 100%.

Moja koleżanka chodziła do szkoły GB English i była bardzo zadowolona.

Gość gość
ja teraz chodzę o odradzam słaba jakość lektorów, chyba lata świetności ma już za sobą

Gość gość
jak lektor może dobrze pracować skoro dostaje za to marne grosze i w dodatku z opóźnieniem?

Gość beause
Rozpocząłem kurs w GB English kilka miesięcy temu i jestem bardzo zadowolony. Zauważyłem, że coraz więcej zajęć prowadzą native speakerzy i to jest bardzo na plus. Nie wiem ile zarabiają lektorzy ale nie oszukujmy się ceny miesięczne za kurs nie są powalające. Ja osobiście polecam.