Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izuńkasid

Dukan 2013 Zaczynam

Polecane posty

Gość izuńkasid

Witam od 4.02 zaczynam dietę. Kto się przyłącza ?:)) Mam 160cm i ważę 56kg.. to straszne ,nigdy tyle nie ważyłam. CZAS WZIĄĆ SIĘ ZA SIEBIE

Gość monnnn
Hey tez z checia dolacze. Ja mam 164 i waze 56 cel 50kg :)

Gość izuńkasid
no to super cieszę się że jest ktoś kto chce. To zaczynamy od poniedziałku?:))

Gość izuńkasid
Będzie ciężko mi odzwyczaić się od moich ukochanych słodyczy, ale mam nadzieję ze dam rade. Zawsze z kimś to rażniej. to piszmy sobie co jemy i w ogole... ja juz zbieram przepisy na pierwsza fazę :)

Gość monnnn
Ehhhh.. mam to samo ze slodyczami.. nic inneg moglo by dla mnie nie istniec.. ja od pon rudzam tez na fitness 3razy w tyg i jeden na sulowni- bieznia i steper. Dzis zribilam akurat krem z brokulów - polecam:) nyslalam tez nad tym aby sie wspomoc tabletkami therm kube ale jeszcze nie wiem bo uzywam plastrow anty u nie wiem jak to ze soba wspolgra.. :/

Gość monnnn
Boszsz .. sorki za błędy, ale pisze już z tel:)

Gość monnnn
THERM LINE oczywiście :)

Gość Izuńkasid
Kurcze z chęcia i ja bym się wzieła za jakieś cwiczenia ale niestety czasu nie mam... a ten kremik z brokułami to jak robiłas? A nie uważasz ze bez ćwiczen nie obejdzie się na tej diecie? Przy tej dieie nie wskazane jest cwiczenie

Gość monnnn
Nawet nie wiedzialam.... a ten krem z brokolow to mega prosty... ugotuj 2 broki jakies 15 min potem blenderem zmiksuj na papke dodaj pueeprz ziola prowansalskie i jogurt naturalny.. pychotka:)

Gość Izuńkasid
Lubię brokułki... brzmi pysznie.Napewno zrobie... do poniedziałku coraz bliżej. nie wiem jak wytrwam bez słodyczy i zakazanych rzeczy.a najgorsze jest to ze pracuje przy słodyczach

Gość monnnn
Ooo kochana to niezle wyzwanie przed Toba :) ja juz spisuje przepisy coraz wiecej tego :) ale teraz mam straszne nerwy i przez to jem coraz wiecej:( mam egzamin na prawko 8 lutego juz 7 raz hehe aa Ty kochana z jakiej wagi startujesz i ile chcedz sie pozbyc?

Gość monnnn
Eeehhhh... przeczytalam juz pierwszego posta:) bo zapomnialam juz czy pisalysmy o tym czy nie :)

Gość Izuńkasid
Mam nadzieję że dam radę sie chamować i nie podjadać w pracy,ale będzie ciężko. Ja też juz przepisy spisuje :)) wygladaja apetycznie ale wiem że jak już zaczne sie odchudzać to będe szukała czegoś zakazanego w posiłkach. no to ja startuje z wagi 56 kg a Ty chyba też :))) ile planujesz zrzucić? niedługo lato, fajnie byłoby światnie wyglądać

Gość Izuńkasid
Ja jeszcze dzisiaj kupiłam sobie batonika i musiałam zjeść,tłumaczę sobie że musze korzystać z tych ostatnich dni... też coraz więcej mnie po tym jedzeniu, ale spokojnie nie denerwuj się:)) damy rade:))

Gość Izuńkasid
Życzę powodzonka w zdaniu egzaminu:)) Napewno bedzie pozytywny :)) chcę schudnąć 7kg

Gość monnnn
Ja chce do 50kg przynajmniej. Ja tez nie potrafie sie obyc bez slodyczy:( czytalam ze podobno chrom jak sie łyka to nie ma sie tak parcia na slodycze.

Gość monnnn
Widze ze jestes zawsze ok 16 jesli chcesz to wymienimy sie mailami albo gg :)

Gość Izuńkasidn
Skoro tak mówisz no to moze trzeba będzie zakupić chrom. Może to nam cos pomoże. Bo cięzko będzie. wczoraj jeszcze zrobiłam blok czekoladowy i wcinam do jutra go :)) izasidney@onet.pl

Gość monnnn
Hey jutro juz 4 :) zaczynamy ostro:) ja zakupilam juz chrom:) jak by co monika2008-1988@tlen.pl

Gość Izasidn
No to zaczęło się :) śniadanko skromne dwa jajeczja na twardo i zielona herbatka; a Ty? ja dzisiaj sobie kupie chrom:) a jaki koszt?? teraz nie mam pomysłu co na obiad a tyle przepisów pospisywałam. najgorsze ze w tym tyg mam nocki

Gość monnnn
Hej ja placilam 9 zl za cale opakowanie:) ja dzis dwa jaja i jogurt naturalny - pije odzien bo lubie:) a na obiad bede robila piers na parze z broklem parzonym i kalafiorem:)usze zakupic tez zielonaherbate:|

Gość Izuńkasid
Myślałam że droższy jest :)) no to dziś kupię :)) Co do jogurtu to msz szczęście że go lubisz, bo ja niestety nie :(( ale się przemęcze, do pracy zrobiłam sobie sałatke z piersi na parze z jogurtem jajkami cebulka i korniszonkiem nawet ok, tylko soli brak:(( Dobry obiadek bedziesz miała. a mam pytanko, czy jesz posiłki w okrelonych porach? ja nigdy nie mogłam się do tego dostosować

Gość monnnn
Tak juz teraz staram sie jesc o stalych porach no i ja juz od 19 nie jem nic..ns jutro sniadanko makrela jaja a na obiad chyba upieke łososia jak bedzie mi sie chcialo:) kochana jeszcze musimy sie zmierzyc uda talia itp co Ty na to?:)

Gość monnnn
A jadlas dzis cos slodkiego?

Gość Izuńkasid
Kurcze ja zawszę miałam z tym proble i teraz też będe miała. Bo bez sensu zebym po nocce się budziła i coś jadła:) a ja dziś na śniadanko( w obiad) zrobie sobie kluseczki otrebowe z jogurtem naturalnym i cynamonem. Jestem jak najbardziej za , za tym aby sie zmierzyć ale aż się boję :(( Dziś nic nie chapnęłam słodiego:) dałam dziś rade wpracy, ale było ciężko :) a Ty coś wcinałaś?

Gość Izuńkasid
A powiedz i kochaniutka czy codziennie na fazie uderzeniowe stajemy na wadze? czy co kilka dni? żebyśmy się nie zniechęciły jak np waga będzie stała, bo wtedy to jest najgorsze

Gość monnnn
Nie kochana moze wazmy sie w wyznaczony dzien:) ja dzis zjadlam dwa ptasiemleczka nie moglam wytrzymac:/

Gość monnnn
To zmierzmy na poczatek sie :) talia w najwęższym mijscu, udo w największym i bioderka hm?:)

Gość Izuńkasid
Ojoj podkusiło :)) hehe : no ale mam nadzieję że ten ały grzeszek nie zaszkodzi.ja mam tak ochotę na kinder bueno :(((( Najlepiej to nie mieć nic pod ręką słodkiego. To ja jutro się zmierzę :) Ciekawe jak nam to wyjdzie :)