Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izuńkasid

Dukan 2013 Zaczynam

Polecane posty

Gość monnnn
Robie 2/2 dwa warzywne dwa proteinowe.. zobacze jak bedzie mi szlo.. mami niecale dwa miesiace na nasz upragniony cel - juz podjelam za Nas ta decyzje:):):) Nie poddawaj sie kochana!:)

Gość Izuńkasid
Hehe i ktos musiał to zrobić za nas :)) damy rade.. ja 2kg mniej. niby nie duzo ale to już coś... bo po tych podjadanych słodyczch waga nie spadała .. ale jestem na dobrej drodze . już sie nie mogę doczekać tej 4 z przodu ojej:D

Gość Izńkasid
Moniś robisz sobie jakieś slodkości? ja wczoraj zrobiłam sobie mleczna kanake dukana :)) Mniam :)) Podoba mi się to że w tej diecie można tak fajnie kombinować:)

Gość monnnn
Hej powiem ci szczerze ze nie robilam jeszcze zadnych deserow ale skoro mowisz ze warto to napewno zrobie:D

Gość monnnn
Masz racje przepisy sa mega super:) 2 kg kochana to awsze cos!:) a powiedz Ćwiczysz?? Na you tube sa fajnie cw. Np na same nogi jakies 30 min z MEL B polecam:

Gość Izuńkasid
Koniecznie zacznij coś sobe robić to zastąpi Ci zwykłe słodycze:)a to naprawdę pomaga. Pizze dukana też polecam jest pyszna wczoraj robiłam a kolacje :)) naprawde rewelacja. myślałam że nie bedzie dobra a jednak byłam w błędzie :) Wiesz co nie ćwiczę bo nie moge się jakoś zebrać ... kiedyś Cwiczyłam z nia:) naprawde fajne ćwiczenia, dziś mam troche czasu także poćwiczę :) a jak Twoje osiągnięcia? jak waga?:)Słodycze nadal wcinasz?:)

Gość monnnn
Cos tam czasem chapsne ale juz bez porównanis to co bylo ze mns jais mc temu:) nie wazylam sie dawno ostatnio bylo 54 ... teraz jestem przed okresem powinnam jutro dostac i wiesz jaka sie czuje... jak balon ;/;/;/ a Ty jak z waga? Dzis bede robic te mleczne kanapki:D

Gość Izuńkasid
Ja 53,9 teraz warzywa właczyłam więć waga będzie troche stała... no przed okreskem to waga może się troche zmienić mam nadzieję że nie zniechęcisz się :) ja tez juz tyle nie jem:) to najwazniejsze. chrom nadal łykasz? bo ja tak :) mniam te kanapeczki :))) ja robiłam wczoraj ptasie mleczko, ale szczerze nie za bardzo mi podeszło. a na dniach jeszcze zrobie tą kanapke mleczną:) powiedz jak ci smakowała :)

Gość monnnn
:) -Witaj Izunia ;) poslucjalam sie Ciebie i wczoraj wcinalam mleczne kanapy dukanka;) PYCHOTA:) bede je robic napewno czesto:) na kokacje wczoraj robilam paste twarogowo-jajeczna nawet. Ok;) a Ty co dzis pichcisz? Ja bede robila dzis chyba tez ta pizze. Chrom biore i uwazam ze on bardo pomaga chyba ze bardziej mi to dziala na psychike heh.. zwarze zie dopiero po okresie teraz nie chce sie zalamywac.... wczoraj i dzis nie tknelam nic slodkiego.....nic a nic ;)

Gość Izuńkasid
Hey Moniś :) No to fajnie jak Ci smakuje :) mi ten krem wyszedł z deka kwaskowaty a Tobie też taki wyszedł? ja może za duzo proszku do pieczenia dałam no nie wiem własnie. Może dziś tez jeszczę zrobie :) ja dzis zjadłam troche makreli a pozniej kurczka z rożna. mam nocki także będe musiała coś jeszcze wymyślić... tylko hmmm co... a się dziś załamałam bo waga i skoczyła trochę... ale staram się nie przejmować. ja zwykłych słodyczy nie jem. jak mam ochote na cos słodkiego to robie sobie cynamonowe mufinki. pycha sa naprawde. Pizza tak samo. nie od jednej mrozonej pizzy lepsza :) mi ardzo smakowala.. oczywście dałam troche sera zółtego bo bez tego to nie bardzo :)) ale nie duzo. ja to twarozek zazwyczaj wcinam ze szczypiorkiem... ta dieta jakos długo trwa a moja waga mało spada.. może ja coś zle robie? hmmm:((

Gość monnnn
Witaj kochana, wiesz ja sądze iz z naszej wagi nie oszukujmy sie dość niskiej- trudno jest schudnac odrazu dlatego tak jak Ci juz pisalam TRZEBA ćwiczy. Przy tej diecie czy tez innej łatwo sie chudnie ale z wiekszej wagi. Czytalam ze np babka wazaca 70 kg zje 1000kalorii dziennie przez tydzien schudnie 6kg, a babka ważąca 50 kg przy tej samej proporcji kalorii nie schudnie nic. Nie myslalas zeby isc na silownie albo kupic sobie rowerek stacjonarny niektore juz mozna kupic za 5-6 dych... a tak wogole ile masz lat?;)

Gość Izuńkasid
Hey :) własnie wiem ze osoby bardziej otyłe mają o wiele łatwiej schudnąć:) jestem tego świadoma.. dostałam okresu stad ta podniesiona lekko waga;) a juz się przejmowałam. Powiedz mi co ta twoja mleczna kanapka?:) no włsnie zamierzam kupic rowerek :) czekam na wypłatke :) i koeniecznie muszę zaczać jeżdzic. Na siłownie nie mam z kim isc a samej mi sie nie chcę. Ja mam 22 lata a Ty?

Gość monnnn
Ja mam 24 lata a na siłownie chodze sama :) mleczna mi chyba wyszla.idealna bo do niczego nie moge zie przyczepic nooo chyba ze do tego ze oryginalny kinder lepszy ;D. Dzis spotykamsie z kolezankami i idziemy do pizzerii bede wcinac sałate;) ale chyba chlapne piwko:) a skad jestes izunia?:) sorry ze tak pytam jak nie chcesz nie pisz;) ale.pytam z ciekawosci ogolnie:) gdybys mieszkala blisko mnie moglybysmy chodzic na silownie razem hehe :D

Gość Izuńkasid
O to tylko 2 lata róznicy. no rzecz jasna że prawdziwa mleczna kanapka lepsza :) ja robiłam wczoraj nutelle i tez prawdziwa o wiele lesza. no ale dobra i jaka. fajnie ze na tej diecie mozna jeść słodkości. ja jestem ponad 4o km od warszawy a Ty? ah pizza pojadł by sie.. ja jadłam wczoraj ta dukana zrobiłam sobie do pracy:) piwko też wypiłam :) nie zaszkodziło :)

Gość monnnn
Witaj zdalam prawko!:D moj chlopak zaprosil mnie do kfc ale wypilam tam tylko sok toma pomaranczowy:D ja mieszkam 20km od Wawy:)

Gość Izuńkasid
O super :) Moje gratulacje :) Pewnie jesteś mega szczęśliwa że zdałaś prawko:* Ja też się bardzo cieszyłam jak zdałam.;) Nie usił Cię kurczaczek z KfC? Bo ja to go uwielbiam... ale jak byłam ostatnio to nie jadłam.. :) o prosze bardzo też okoliwe wawy :)

Gość monnnn
W tej euforii wogole nie mialam ochoty na jedzenie:) a jak Twoja dieta?? Ja dawno sie nie wazylam ale poczekam z tym do konca okresu.... dzis wynyskulam fajna salatke z brokulem w sosie pieprzowym pychaa:D

Gość monnnn
*wymyśliłam

Gość Izuńkasid
No w takim szczęściu to napewno się nie chciało jeść. Jakos leci. też się nie ważyłam. Też poczekam do końca okresu :)) Miejmy nadzieję że coś się ruszy konkretnie :)) Daj przepisik :)) a kanapeczka mleczna już zjedzona?:)

Gość monnnn
Uu kochana mleczna juz robilam 2 razy :) salateczka to ugotuj brokula kilka minut aby go spatzyc, ogorki kiszone kokroj w kosteczke, jaja na twardo ugotuj i pokroj i ugotuj piers z kurczaka na parze, sos pieprzowy to jogurt naturalny kilka zabkow czosnku i pieprz:):)

Gość Izuńkasid
Ujujuj brzmi nieźle naprawdę:) Muszę zrobić takie cudo :)) ja jeszcze drugi rz nie robiłam tej kanapki :) nie mam ciągle kiedy :) Praktycznie odziennie Mufinki :) a robiłaś sobie?:) jak waga??:) moja 52.9kg słabo :( no ale często chapnę coś słodkiego :(( a Tobie udaje się nic nie jeść?:) jak postepy :))

Gość monnnn
Ja 54 ale jestem 4 dni w tyg na fitnesach :) czuje sie o niebo lepiej :) deserow nie robie zadnych.. chapne cos czasem ale jak wychodze z silowni to nawet wskazane:)

Gość Izuńka sid
Kochana najważniejsze że czujesz sie lepiej i ze waga spada :)) wolne chudnięcie zdrowsze :)) I ciałko w formie :)) ja w niedziele kupuje rowerek

Gość monnnn
Noo to super:) najgorsze ze zaczyna sie okres grillowy hehee..:)

Gość Izuńkasid
Oj tak zaczyna się :)) ale warto się pośwecić dla wymarzonej figury :)) kurcze tak długo juz to trwa a mało efektów nie sadzisz?:)

Gość monnnn
Niestety, ale masz racje :( juz mnie zaczyna wkurzac ta waga..:/ ale mi nie spada chyba bo ćwicze...

Gość monnnn
Przynajmniej pan z siłowni tak mówi..:D

Gość Izuńkasid
Dołujące jest to że nie spada, ale u Ciebie to nic dziwnego, bo ćwiczysz.. i wszystko zamienia Ci się w mięśnie i dlatego waga jest taka :) ale mimo wszystko chudniesz ..tylko nie n wadze :) Ty się nie masz czym przejmować :) Główka do góry

Gość Izuńkasid
Kochana jak Ci idzie :) jak po weekendzie ? ja już rowerek kupiłam i już śmigałam 1,5 godz i rano 30min :) Po 1cm mi ubyło :))

Gość monnnn
Ooo super świtnie ze kupilas:) ja jestem chora łeeee:( wczoraj jeszcze poszlam na bieznie spaliłam 600kcal i malo nie zemdlalam ... dzis leze leze leze ... :) zrobilam sobie kurczaczka i tarta matcheweczke:)