Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina44455

czy ktos mógłby mi pomóc? to ważne:(:(:(:(

Polecane posty

mam problem... jestem w 12 dc. z partnerem kochałam sie w 10 dc i to był pełny stosunek. przed stosunkiem zauważyłam śluz, ale od wczoraj jest on jakiś gęsty. Dzis przeraziłam sie, ponieważ zauważyłam, że z pochwy cos mi wyleciało! cos podobnego do serka, baaardzo białe... raczej miało taką konsystencje jak woreczek foliowy... wiem że to śmieszne i obleśne ale nie umiem tego inaczej opisac. poza tym od wczoraj boli mnie brzuch i mam mdłości... przewaznie zaczyna sie ok 11:( w tamtym miesiącu też staraliśmy się o dziecko, ale dostalam miesiączkę, bardzo obfitą i ze skrzepami co mnie zmartwiło.. ale uznałam, że jest miesiaczka-nie ma dziecka... co to moze byc... czy coś jest ze mną nie tak?/ POMOCY! niektóży na forum mówia że to grzybica ale pytałam sie mamy która miała juz grzybice pochwy, to częste przy cukrzycy... mowiła że to nie są pod żadnym pozorem objawy grzyba...

Gość asdewq
ja takie objawy miałam przy infekcji pochwy już 2 razy. Kilka globulek przepisanych przez lekarza załatwiło sprawę.

Gość A właśnie że to grzybica pochw
y I zapisz się już do gina bo wcześniej czy później wściekniesz się z bólu.

Gość alaaaa maaaa kotkaaaaaaa
ja mam co msc gęsty biały śluz czasem jest go dużo czasem mniej...jest to śluz niepłodny ale nie rozumiem tego porównania do woreczka foliowego wtf ?

Gość szczekadełko
po 1. tu nie ma lekarzy 2. nie jesteśmy Tobą 3.nie widzimy tego 4 za laboratorium tez nie służymy Swoją drogą masz problem z dostaniem się do lekarza? Nie każda grzybica jest identyczna więc nie ma się co sugerować ze twoja mama miała inaczej nawet jesli ją masz to bez lekarza się nie obejdzie