Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malina ^^

Czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość Julaaaa89
też tak miałam że wmawiałam sobie ciążę i miałam zachcianki itp. tym bardziej sie nakręcasz mówię Ci, to pewnie ze stresu Ci się spónia a Ty niepotrzebnie sie nakręcasz, zrob Test

Gość nnn6654653541532
mnm,

Gość wifigdansk
juz dawno się tak nie usmialam. trochę jego penisa zostało we mnie a reszta wyleciala na posciel czy jakos tak. to ten penis jest teraz w kawałkach? skoro trochę został w tobie to sprawdz co zostało chłopakowi. a tak poza tym-to skad my mamy wiedziec czy jestes w ciaży czy nie? rownie dobrze mozesz byc albo nie.najlepiej sprawdzić fachowym sposobem.

Gość kjsdfkjsdkjkk
czy mogę być skoro sama nie wiem ? my też nie wiemy czy ty wiesz,

Malinka, słonko - to co opisujesz to jak nic objawy zbliżającego się okresu :) Piersi w ciąży powiększają się w późniejszych miesiącach, brzuch boli na okres - ach te jajniki :P - a ochota na słodkie? No niby na ciąże, ale najpierw to NAJPRAWDOPODOBNIEJ miałabyś mdłości, a za hmm.. 4-8tyg zachcianki na ogórki z kiesielkiem ^^

Gość aaa1
Hej, moj problem wygląda nastepująco: 2 miesiace temu odstawilam antykoncepcje, 18 stycznia powinnam dostac okres, ale byl taki delikatny, praktycznie jednorazowe wyciekniecie krwi. na drugi dzien kochalam sie z chlopakiem, stosunek przerywany, nie konczyl w srodku. Wczesniej mielismy dluga przerwe we wspolzyciu. Od tamtego czasu ciezko mi powiedziec czy okres sie spoznia czy nie bo nie wiem czy to troche krwi traktowac w ogole jako okres? W kazdym razie po kilku dniach zaczely bolec mnie sutki i zrobily sie jakby troche wieksze, teraaz juz nie bola ale widze takie wglebienia tak jakby mialo cos z nich wyciekac (poki co nic nei wycieka). Temperatura ciala nie jest podwyzszona, nawet powiedzialabym ze ciut nizsza. Zrobilam 3 testy ciazowe i wszystkie wyszly negatywnie. Moze zbytnio sobie wkrecam, ale czy mimo wszystko moge byc w ciazy?

Gość aaa1
dodam, ze jezeli temta jednorazowa krew nie liczyc jako okres, to spoznialby sie juz z 10(!) dni! przyznam ze nie prowdze zdrowego trybu zycia, malo spie, malo jem, ciagle jestem na nogach.