Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foijciosji

nie chce byc matka-bo boje sie biedy

Polecane posty

Gość foijciosji

od zawsze zyje w biedzie 4 rodzenstwa ojciec pijak matka dobra dusza zapracowana potem rozwod-zero alimentow bo duren udawal bezrobotnego potem alimenty 120 zl i tak przez wiele lat az do 20 roku zycia teraz pracuje i zyje dobrze-skromnie ale dobrze boje sie wlasnie takiego samego zycia:(po raz 2 tylko z innej perspektywy

Gość foijciosji
,

Gość krkrkkrrrrrrrkkr
to może się szanuj i zabezpieczaj wyjedź do innego kraju , miasta znajdz pracę i szukaj kogoś godnego uwagi:)

Gość kaja0009
proponuje psychologa. rozmowa z nim pomoze ci ogarnac sie. niestety zostaly przykre wspomnienia i to jest problemem.

Gość foijciosji
widze dzisiejszych mezczyzn i widze tez jacy sa nic nie gwarantuje stabilnosci, wiernosci i bycia ze soba mezczyzni chetnie zostawiaja zony wraz z potomstwem kreca z alimentami, wyjezdzaja za granice zeby ich nie placic mam 27 lat od 5 lat jestem sama, szukam faceta ktory mnie nie zostawi chyba takiego nie ma patrze na moja zmarnowana,zmeczona i wychudzona matke, wygladajaca na 10 lat starsza niz jest i nie chce tak zyc!

Gość foijciosji
nie musze sie zabezpieczac bo jak mowie od 5 lat z nikim nie spalam wczesniej tez dobrze sie zabezpieczalam a mialam 1 partnera ktory rwal sie do bicia:o