Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alusianmaawedxdc

Problemy z pecherzem i mega dylemat z sokiem żurawinowym bLAGAM PORADZCIE COŚ

Polecane posty

Gość alusianmaawedxdc

Mam od 2 tygodni dosyć duży problem z pęcherzem go sobie przeziębiłam na wielu forach dziewczyny piszą aby pić sok z żurawiny ponieważ jest naturalny aby nie brać leków. Wiec poszłam do aptek i zapytałam co mi poleca pani farmaceutka na pęcherz i od niej również usłyszałam ze sok z żurawiny i taki też kopiłam Żuravisol na opakowaniu nie pisze nic o tym że kobiety w ciąży nie powinny go pić jedna po wpisaniu go w wyszukiwarkę ku mojemu zdziwieniu zobaczylam taki opis Produkt nie jest wskazany dla kobiet w ciąży i matek karmiących. http://www.tanie-leczenie.pl/apteka-produkty/zuravisol-sok-zurawiny-500-ml-12440.html

Gość co za konus!
Przez dwa tygodnie za daleko Ci było do lekarza? Spoko, męcz się dalej - aż do zakażenia bakteryjnego dróg moczowo-płciowych i odmiedniczkowego zapalenia nerek. Powodzenia!

Gość ojtam ojtam
ja brałam pro uro - też naturalne a polecone przez gina

Zgadza sie, ze przy tak dlugo trwajacym zakazeniu, to najprawdopodobniej juz tylko lekarz, ktory przepisze antybiotyk pomoze. Na tej stornie, do ktorej link podalas, nie ma slowa o pelnym skladzie tego produktu - najlepszy bylby domowy sok z zurawiny, ktory zawiera tylko ekstrakt z owocow, a nie jakies mieszanki. Takcczy inaczej warto sobie do diety wprowadzic suszona zurawine, nawet w ramach zwyklej przekaski.

Gość mnbvcdfghj
na wiekszosci suplementow widnieje takie info,nie badaja na ciezarnych i dlatego wola sie tak zabezpieczyc.Kup normalny sok z zurawiny, polecam firme Polska róża drogi ale pelen owocow ,,a do tego podjadaj suszone owoce ja jadlam cala ciaze na bakterie w moczu ,ale musisz wziac cos porzadnego wiec lec do ginekologa po furaginum.

od samego początku ciąży można spokojnie brać urinal. ale wiedziałabys o tym, gdybyś poszła do lekarza :P

Jak masz problem z pecherzem to idz do lekarza przepisze ci furagine i problem zniknie. Ja jak bylam w ciazy tez sie bawilam w picie zurawiny a to NIC nie daje i tylko ciepialam dluzej.

Gość ja pilam cala ciaze i teraz ka
rmie i tez pije i mojemu dziecku nic nie jest.tylko,ze ja mam 100% sok bez dodatkow,nie wiem jakie twoj ma dodatki

Gość ja pilam cala ciaze i teraz ka
rmie i tez pije i mojemu dziecku nic nie jest.tylko,ze ja mam 100% sok bez dodatkow,nie wiem jakie twoj ma dodatki

Gość co gdzie jak kiedy
w życiu bym nie piła jakiegos zwykłego soku z zurawiny...jesli juz to tylko taki ekologiczny kupuje z Rabenhorstu ale to tez raczej zeby sie zabezpieczac a nie leczyc. jako profilaktyka sprawdza sie swietnie, ale zaden sok z zurawiny nie wyleczy Cie jesli juz złapalas zapalenie niestety...