Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tylko jedna chwila

Szkoły roczne w Warszawie

Polecane posty

Witam, Poszukuję rocznej szkoły w Warszawie interesują mnie takie dziedziny jak kosmetyka,dietetyka,masaż i ewentualnie wizaż (choć z naciskiem na te pierwsze 3) Potrzebują uzupełnić swoją wiedzę a nie nabyć nową dlatego zależy mi na rocznej szkole. Czy znacie bezpłatne szkoły w tym również zaczynające rok od lutego? Sprawa jest bardzo pilna.

Gość sloneczko123321psyt
Co myślicie o szkołach typu NOVA, FUTURA (GOWORK z pewnością odpada),business-school ?

Gość bladblad11
a po rocznej szkole ma sie tylko swistek tak jak po odbyciu kursu, czyz nie? nie lepiej poswiecic ten rok wiecej, zdac egzamin i miec dodatkowe uprawnienia? ja slyszalam o jaroszewskiej i mydlowskiej ,ale warto by bylo z kims z tamtad porozmawiac

Gość Aniuteńka
Witaj, wybrałaś już tą szkołę? Bo ja szukam usilnie i już nie wiem gdzie iść, na Podwalu zmienili szkołę na kurs... co mnie nie urządza, bo brak uprawnień szkoły od niedawna. Czytam o Jaroszewskiej i przestraszyłam się, opinie o Mydłowskiej też średnie... co robić? ;((((

Gość gość
Kto nie ryzykuje ten nic nie zyskuje - ja wybrałam Mydłowską, perfekcji nie ma ale nie żałuję, bardzo dużo zajęć praktycznych :)

Gość gość
Jak kosmetologia to tylko mydłowska, świetna placówka dla świetnych ludzi :D

Gość gość
Też wybrałabym Mydłowską, moja najlepsza przyjaciółka tam chodzi i jest niesamowicie zadowolona z decyzji zapisania się tam :)

Gość gość
Zgadza się. Szkoła na poziomie. Też polecam. Siostra moja tam chodziła i była Bardzo zadowolona. Ja też się tam wybieram. Podobno Bardzo inwestują więc będzie jeszcze lepiej.