Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola-m

Kręg-Clinic Poznań - Wasze opinie

Polecane posty

Gość karola-m

Chciałabym się tam wybrać, bo od jakiegoś czasu bardzo boli mnie kręgosłup i boje się, ze to coś poważniejszego. Znajoma mi polecała tą klinikę, ale wizyty niestety są tylko prywatnie (kasa) i dlatego chciałabym jeszcze zasięgnąć innych opinii. Byliście tam, polecacie? A może znacie innych dobrych specjalistów od kręgosłupa w Poznaniu i okolicach? Piszcie, będę wdzięczna !

Gość sama mam problem z kręgosłupem
od dwóch miesięcy ćwiczę jogę....i od dwóch miesiecy nie mam bólów pleców dla mnie to ewenement, bo przez ostatnie 20 lat cierpiałam na bóle ale byłam zbyt leniwa by ćwiczyć, nie cierpiałam ćwiczeń korekcyjnych zapisanych przez ortopedę bo były trudne i bolesne mam skoliozę, bardzo polecam jogę, naprawdę pomaga, dodatkowo daje pozytywne nastawienie do siebie, innych ludzi, wycisza poczytaj o jodze, poszukaj filmików na youtube lub zapisz się na zajęcia, ja chodzę do term maltańskich, jesli chcesz spróbować, pierwsze zajęcia są bezpłatnie zajęcia są w poniedziałki i czwartki o 20

Gość też mam problemy z kręgosłupem
polecam jogę, miałam bóle przez ostatnie 20 lat od dwóch miesięcy ćwiczę jogę i od dwóch miesięcy nie wiem co to ból pleców mam skoliozę więc bóle były straszne, ale byłam zawsze za leniwa by ćwiczyć, nie cierpiałam ćwiczeń korekcyjnych zapisanych przez ortopedę bo były żmudne i bolesne spróbuj jogi, poczytaj o niej, zobacz filmiki w necie dobre są też ćwiczenia na płycie dvd "joga na ratunek plecom" (był kiedyś taki dodatek do magazynu Shape) od czsu gdy ćwiczę jogę nic nie boli aż się nie mogę nadziwić spróbuj sama, ja chodzę do term maltańskich, pierwsze zajęcia są gratis więc możesz sprawdzić czy ten typ ćwiczeń Ci odpowiada u nas w grupie są osoby po różnych kontuzjach, z problemem z kręgosłupem lędźwiowym, z kontuzjami kolan zajęcia są w poniedziałki i czwartki o 20:00

Gość tola_768v 7
Joga to tez dobry pomysł, każde wzmacnianie mięśni kręgosłupa jest wskazane. Do kreg-clinic chodziłam na rehabilitacje po operacji kolana i pamiętam że byłam bardzo zadowolona z zabiegów. Ze swojego doświadczenia mogę ich polecić.

Gość bajeczna_
Kreg Clinic - zdecydowanie warto. To podobno jedno z lepszych miejsc w leczeniu schorzeń kręgosłupa w Polsce, przyjeżdżają tam ludzie z różnych części kraju. Facet, który to prowadzi, prof. M. Posluszny, jest dość znany w środowisku i polecany. zależy jaki masz problem - czasem, wystarczą 2-3 zabiegi, czasami musi być ich 10, ale ogólnie powinni ci pomóc. Z pewnością są tańsi specjaliści , ale na zdrowiu nie warto oszczędzać, a tam oddajesz się w sprawdzone ręce.

Gość ona_onana
możecie podac adres strony tej kliniki? dlugo sie czek ana wizyte?

Gość gość
www.kreg.com.pl Nie czeka się dlugo, przyjmują do 20, wiec nawet możesz umówić się na wizytę wieczorem po pracy.

Gość gość
Odświeżam wątek. Ile kosztuje wizyta w Kreg-Clinic? Ktos wie?

Gość gość
Absolutnie nie polecam tego miejsca. Jest brudno i zimno, niektóre z pań fizjoterapeutek w ogóle się nie znają na swojej pracy. Szef tej kliniki dzieli ludzi na gorszych czyli tych z NFZ i lepszych czyli tych, którzy przychodzą prywatnie. Na wypisie z leczenia oszukują, Panie nie wiedzą gdzie zaczyna sie odcinek piersiowy!!! Jedna wielka katastrofa!!!!