Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoinformowana ^

Na czym dokładnie polega seks przerywany?

Polecane posty

Gość Niedoinformowana ^

Jak to u was wygląda ? Czy po spuszczeniu się wasz partner robi przerwę i znowu wkłada ?

:o "Czy po spuszczeniu się wasz partner robi przerwę i znowu wkłada ?" Ciąża "gwarantowana". :o

Gość Niedoinformowana ^
To o chuj chodzi z tymi przerwami ?

Chodzi o to, że penisa wyjmuje się przed wytryskiem. Co nie jest ani zdrowe, bo może prowadzić do zaburzeń u mężczyzny ani skuteczne.

perw @ mój temat nie ma znaczenia , to było prowo wymierzone na sciągnięcie oburzonych idiotów do tyrania :P i udałoby mi się gdyby nie moderacja 😍

Gość Niedoinformowana ^
I na tym kończy się seks ?

Gość burak z kauflandu
nie seks sie konczy jak nagle wejdzie zona i wtedy jest to naprawde seks przerywany bywa, ze gwaltownie przerywany

Gość perwersjo
do jakich zaburzen? Napisz wiecej:-)

Gość burak z kauflandu
a o czym tu pisac, jak koles rozpaczliwie zaciska poslady i co tam jeszcze moze zaciskac, zeby sie przypadkiem nie spuscic, a potem spierdziela w ostatniej chwili z nadzieja, ze moze jeszcze sie plemniki nie pojawily (optymista:) ) to widzisz tu jakas przyjemnosc?? nerwicy sie nabawi i impotencji , a predzej czy pozniej i tak tatusiem zostanie

Gość donGiovani
Stosunek przerywany polega na tym, że kolo jedzie jedzie, spuszcza się, wtedy jest przerwa i za parę minut (lub minet) znowu jedzie. Wyciąganie kootasa z dziury nie jest wymagane.

Gość bez przeszkód
Heh, piszecie, że ta metoda nie ma prawa działać? Z moją byłą dziewczyną przez 10 lat kochałem się bez zabezpieczeń, w dni płodne także. I nic się nie stało. A oboje płodni jesteśmy co się okazało później :) Możecie wierzyć lub nie, ale tak było.