Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ZaklopotanyLbn

Coraz bardziej narastajacy 艂upie偶.Lublin

Polecane posty

Go艣膰 ZaklopotanyLbn

Hej chodze ju偶 do dermatologa od okolo roku.Przepisywa艂a mi leki g艂贸wnie elocom,capitis duo,squimax kt贸re mi nie pomog艂y.Zreszt膮 na wizycie pani doktor z Lublina nie wsta艂a nie zobaczy艂a co mi tak naprawd臋 dolega tylko po kr贸tkim dialogu oceni艂a chorob臋.By艂em u niej trzy razy i kolejne leki kt贸re kosztowa艂y ponad 100z艂i nic nie daj膮 w tym momencie 艂upie偶 sie coraz bardziej nasila i pojawi艂y sie du偶e bia艂e p艂aty suchej sk贸ry na g艂owie kt贸re odpadaja .Opr贸cz tego moje w艂osy sa bardzo suche i 艂amliwe.Prosz臋 jak kto艣 kiedy kolwiek mia艂 z takim okropie艅stwem odczynienia i zdo艂a艂 je wyleczy膰 prosz臋 o jakies rady.Albo jak kto艣 jest z Lublina i moglby poleci膰 jakiego艣 dobrego dermatologa.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 minipizza
olej rycynowy, na serio, tylko smaruj sk贸r臋 przed umyciem i w czepek i r臋cznik i tak z godzin臋. 艂upie偶 to nie koniecznie 艂upie偶, to mo偶e by膰 tylko sucha sk贸ra. olejek w aptece ok 4 z艂. du偶o nie tracisz/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZaklopotanyLbn
no dobra sprob贸je ale czy to wsmarowywac tylko w sk贸re g艂owy czy mo偶na te偶 naklada膰 na w艂osy bo m贸j problem to te偶 suche 艂amliwe w艂osy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZaklopotanyLbn
pomocy ! :( naprawde mnie to dobija , ju偶 sam niewiem co mam u偶ywa膰 :( pr贸bowa艂em prawie wszystkiego ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minipizza
to du偶o nie kosztuje - kilka z艂otych, mo偶esz smarowac te偶 na w艂osy, a w sk贸r臋 musisz wmasowa膰, na to czepek foliowy i nakry膰 r臋cznikiem i trzyma膰 tak ok 1 godziny. robi膰 tak 2-3 razy w tygodniu do mementu a偶 艂upie偶 zniknie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minipizza
no wa艣nie r贸偶ne kuracje, szampony, a sk贸ra coraz bardziej sucha. mo偶e to w艂a艣nie nie 艂upie偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZaklopotanyLbn
ale to jest lupiez bo pojawil sie na poczatku i dlatego mialem kuracje i dlatego mam suche wlosy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WiolettttttaKa
squamax albo nizoral ale i tak najlepiej wyprobowac kilka srodkow bo kazdy lupiez u kazdego jest inny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZaklopotanyLbn
squamax juz mialem , nie pomogl , nizoral tez nie .. to moze byc jakas choroba ? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZaklopotanyLbn
hmm ? doradzi ktos? :]

Udost臋pnij ten post

oczywi艣cie, ze mo偶e by膰 to choroba (zreszt膮 艂upie偶 te偶 ni膮 poniek膮d jest) - popro艣 dermatologa o zrobienie badania sk贸ry w laboratorium - posiew na przyk艂ad, 偶eby wiedzie膰 czy to grzyb, czy bakteria gdyby w艂osy by艂y t艂uste stawia艂abym na 艁ZS, przy suchych w艂osach mo偶e by膰 to efekt agresywnych 艣rodk贸w, kt贸rych niedzia艂anie dowodzi, 偶e to nie jest 艂upie偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tlalakksjjd
z lublina moge polecic ci dermatologa wojciecha cielice. Jedyny dermatolog ktory do tej pory pomogl mi uporac sie z tradzikiem, w miedzy czasie pomogl mi takze z lupiezem, jest konkretny i rzeczowy jak trzeba to zrobi odpowiednie badania w szpitalu w ktorym pracuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tlalakksjjd
z lublina moge polecic ci dermatologa wojciecha cielice. Jedyny dermatolog ktory do tej pory pomogl mi uporac sie z tradzikiem, w miedzy czasie pomogl mi takze z lupiezem, jest konkretny i rzeczowy jak trzeba to zrobi odpowiednie badania w szpitalu w ktorym pracuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tlalakksjjd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 znachorowkaa
z lublina moge ci polecic dermatologa wojciecha cielice. Skutecznie wyleczyl mnie z tradziku i lupiezu. Jak trzeba to robi dokladne badania jest konkretny i naprawe widac ze chce pomoc swoim pacjentom a nie jak inne konowaly zarabiac i robic z czlowieka krolika doswiadczalnego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 znachoro33
sory cos sie popsulo i kilka razy dodalam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hyto
dermatolog, ktory nawet nie obejrzal Twojej glowy, to nie dermatolog, tylko nedzny podszywacz. Prawdziwy dermatolog obejrzalby Cie z gory na dol niemal pod lupa. No nic. Mozliwe, ze masz lojotokowe zapalenie skory - te biale, nakladajace sie na siebie platki w postaci strupkow, rozsiane na skorze glowy, do tego swedzenie, wypadanie wlosow - podobne objawy mial maz. Nie podam Ci nazw lekow, bo to juz chwile temu bylo, tez zmienial te leki, leczenie bylo dlugotrwale :O No ale zanim trafisz na prawdziwego lekarza, mozesz sprobowac myc glowe mydlem alepskim (d'alep; aleppe), to mydlo nie jest zbyt tanie, bo zrobione jest z olejku laurowego i oliwy z oliwek. Znajdz najlepiej takie 40%, zapach niezbyt fajny ale to jest mydlo lecznicze. Ja sie nim myje cala, tylko wlosy pozniej myje szybko szamponem dla niemowlat (malo chemii), bo beda sztywne i bez polysku. Mydlo jest bardzo wydajne. Zero lupiezu, wlosy nie wypadaja a skora glowy wraca do normy. Ja wyleczylam paskudne objawy grzybicy. Mysle, ze warto. Mozna kupic w sklepach bio lub zielarskich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnie stwierdzila LZS
stad ten elocom i to raczej nie na skore glowy a twarzy. kup nizoral i szampon na lupiez tlusty. myj nimi na przemian i powinien minac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kosmatka79
BiovaxMed 偶el i szampon spr贸buj, ale tak czy siak znajd藕 dobrego dermatologa bo je艣li to przewlek艂y problem to lepiej si臋 doradzi膰 specjalisty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pirolam pomaga

Udost臋pnij ten post