Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALINKA65

CIĄŻA POMIMO BRANIA TABLETEK ANTYKONCEPCYJNYCH?

Polecane posty

Gość MALINKA65

Witam Przyjmuje tabletki antykoncepcyjne Midiana to moje 2 opakowanie dopiero. Przed rozpoczeciem antykoncepcji hormonalnej zazywalam duphaston na wywoalnie miesiaczki w 2 dniu po odstawieniu duphastonu dostalam obfity okres i zaczelam antykoncepcje hormonalna bylo wszystko ok prócz mdłości. i bólu piersi Dostałam okres z odstawienia w 3 dniu i trwał on 4 dni po czym zaczely kłuć mnie jajniki raz jeden raz drugi. 8 dnia przerwy przyjelam pierwsza tabletke z drugieo opak. i od tej pory zaczely mi sie codzienne bole jajnikow a teraz doszedl tez ból podbrzusza i jakies taki dziwny dyskomfort mam również przez caly czas biały śluz. Wczoraj bolały mnie piersi dzis juz nie. Nie wiem co jest dwa razy mój mężczyzna skończył we mnie. Tabletki biore regularnie zgodnie z ulotką odchylenia w czasie sa minimalne czyli kilkuminutowe.... jednak boje sie ze to ciaza ;/ Proszę powiedzcie mi co o tym myslicie? :(

Gość MALINKA65
I dodam jeszcze ze zostalo mi 6 tabletek do konca opkaowania

Nie wiem co prawda nie ma nic na sto procent. Jednak ja brałam wiele lat tabletki i zawsze mąż kończył we mnie bo przeciez po to była antykoncepcja. Nigdy nie zaszłam w tym czasie w ciążę.

Gość MALINKA65
jutro zrobie sobie test jesli sa to objawy ciazy to test na pewno wykaze bo przeciez objawy ciazy pojawiaja sie dopiero po zagniezdzeniu a wtedy hormon juz jest wykkrywalny :(0

Wątpię żeby to była ciąża winne mogą być tabletki. Z tego co piszesz wynika że je zmieniłaś na inne.Nie każde służą każdemu.

Gość polijanna30
Luzik, wg. mnie to jest reakcja na tab. anty. Gin mówił mi że tak może się dziać nawet do 6 m-ca od ozpoczęcia brania tabsów. (wszystko zależy od organizmu kobiety). Test możesz zrobić dla świętego spokoju.

Gość MALINKA65
test negatywny:)