Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pawełek202

pomocy i jeszcze raz pomocy!!

Polecane posty

Jeśli wytrysk był daleko od narządów płciowych(gumka była obecna) a po chwili wstaliśmy i partner mnie przytulił tak że nasze narządy dotykały się to jest możliwość ciąży? nie wprowadzał tylko na chwilę dotknął i obawiam się że możne miał jakieś pozostałości spermy..ratunku powiedzcie szczerze czy mam obawy podstawne?

No nie nastepna . Nie boj sie nie zajdziesz . Jak cie lize tez masz obawy

Mówicie hm a te pozostałości spermy na członku?? małe ale napewno były i to przytulenie ...Bo główny został wytrysk na moich piersiach!!

Wogole to kim ty jestes z zawodu ? Uzywasz takiego slownictwa jak :nasze narzady .

Gość burak z kauflandu
ciekawe pytanie kim z zawodu jak myslicie?? stawialbym na studium pielegniarskie :D:D:D

Ja rowniez sadze ze cos z medycyna zwiazane . W najgorszym przypadku ratownik medyczny

Zastanawiam się czego uczą teraz w szkole. Kiedyś były książki typu "o chłopcach dla chłopców" lub o "dzieczynach dla dziewczyn" Człowiek jakieś podstawy znał. W dzisiejszej dobie internetu widzę że młodzież jest leniwa i woli się roochać jak najpierw przeczytać książkę już nie wspomnę o internecie. Potem są pytania typu " jak długo mam żuć prezerwatywę by się móc kochać?" AUtorko, nie dziw się że się śmieją potem z takich topikow.

Gość popieram to......
Popieram to co napisał zgodnie z obietnicą.

Gość prawdppodobienstwo zajscia
w ciaze w tym przypadku porownywalne jest z siusieniem pod wiatr

Gość Obawa $
Dziecko zrob sobie paluszkiem dobrze i nie mysl o ciazy .

Seks nie jest dla dzieci. Jak nie masz pojęcia i wariujesz o byle bzdurę, to się nie bzykaj panikarzu.

moniczka skąd mamy to wiedziec ! pomyśl jakia jest szansa ze zaciązyłaś ? Prawie żadna , wiec nie zawracaj tym sobie głowy ,a nastepnyn razem bez ocierania i przytulania ;)

Niewiem dlaczego aż tak panikuje to ten lęk i obawa!! ale nie ma co się stresować chyba w końcu taką bzdurą !!gorzej jak sperma się dostanie do środka to wtedy gorzej.....