Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz12345

brzuszek u faceta

Polecane posty

Gość xyz12345

Mam 188 cm wzrostu i ważę 86 kg. Figurę mam raczej normalną, ani gruby, ani przesadnie umięśniony. Ale moja dziewczyna mówi, że jestem za chudy i powinienem przytyć, żeby mieć większy brzuszek, taki tłusty, bo wtedy będzie się do czego przytulić. Co o tym myślicie? Co powinienem zrobić?

Gość abcd3210
Kup jej podgrzewaną poduszkę. A o swoje zdrowie dbaj. Nie proś sie sam o: choroby układu krążenia (np. choroba wieńcowa, zawał serca), choroby naczyń (np.miażdżyca, zawał mózgu) nadciśnienie tętnicze, cukrzyca choroby narządu ruchu (np. choroba zwyrodnieniowa stawów)

Gość bejca8925
No ja też lubię facetów z brzuszkiem, takich misiów najlepiej. I koniecznie mocno owłosionych:) Chudy facet bez włosa na klasie wygląda jak Anja Rubik, nie wyobrazam sobie seksu z takim, przecież to jak z kobietą. Facet musi być męski. Może nie mieć brzuszka, ale musi być szeroki w barkach i klatce i koniecznie owłosiony.

twoja dziewczyna uwaza , ze ........kazdy ptaszek musi miec daszek :-P

Gość wg mnie mieć to w dupie
skoro dobrze czujesz się ze swoją wagą to co ona chce Cię zmieniać? może potem jeszcze karze Ci wyćwiczyć bicepsy, pofarbować włosy itd?:D jakbym miałą dobrą wagę a facet kazałby mi tyć to bym go wyśmiała

Aby wyglądać na faceta, to powinieś popracować nad sobą, ale nie sztuka przytyć z 12 kg, aby osiągnąć wagę minimum dla mężczyzn(100 kg) , te 100 kg musisz nabyć na masie a nie na samym tłuszczu. Ja niestety też bym miusiał nabrać na masie, bo mam teraz 108 kg przy wzroście 193 cm, a powiniem mieć z 130 kg, a jeszcze lepiej jak by masa poszła na 200 kg, wtedy był bym potężny i laski by klękały przed takimi jak ja. Wyprodukować brzuch to każdy głupi umie, brzuch jest efektem ubocznym przy robieniu masy, dlatego też wielu sportowców siłowych ma brzuchy.

wg mnie mieć to w dupie- a nie masz dobrej wagi? Wieli facetów lubi nadwagę, dla mnie jest nadwaga mega seksi u kobitek.:)

Gość Darth_Misiek ;)
"Wieli facetów lubi nadwagę, dla mnie jest nadwaga mega seksi u kobitek."-mocna teza...:)

BSA, mam niedowagę :D lecz dobrze czuję się w swoim ciele więc nie potrzebuję na siłę tego zmieniać. najwyżej Ci co wolą nadwagę mnie nie zechcą;) jakoś przeżyję a Ty tyj i nabieraj masy ile chcesz, wtedy to w ogóle jeszcze mniej się Tobą zainteresuje. seks z facetem który ważyłby 3 razy więcej niż ja nie wiem czy byłby taki fajny, słoń w domu wcale nie jest szczytem marzeń. jeszcze przy 190 te 100-105kg to kumam, ale nie więcej

wg mnie mieć to w dupie-Masa nie jest otyłością, ja mam wymiary Andrzeja Gołoty, więc on raczej otyły nie jest. Nie jest sztuka być spaśonym, ale sztuką jest mieć dobre geny i dbać o linię, aby facet umiał zdrowo pierdo.nąć, tak aby ten ktoś nie wstał. Ale co taka anorektyczka wie o "facetach", dla takiej jak ty to są chłopcy a nie faceci. Ja mam 120 cm w klacie, twoi chłopcy to nawet 100 cm nie mają, więc o czym my gadamy?

dlaczego mnie wyzywasz od anorektyczek? to jest poważna choroba i na szczęście na nią nie choruję gdzie nazwałam otyłym...słoń jest wielki nie otyły

wg mnie mieć to w dupie- A teraz wyobraź sobie, że podchodzi do ciebie byczek, klepie cię w tyłek i łapie za cycki, co robi twój pedałek? Zapewne ucieka, albo stara się robić głupią minę do złej gry, na pewno cię nie obornii, więc po co c taki pedałek, który w takiej sytuacji bał by sie bardziej od ciebie?

wg mnie mieć to w dupie- No cóż, dla takich ludzi jak ty, pozostaje jedynie strach. Niestety ale nikt cię nie jest w stanie obronić, możesz się jedynie bać i schodzić silniejszym z drogi. Może zapisz się do kościoła, tam modlitwa jest ich siłą, to jedyna dla ciebie droga, bo w życiu realnym nie masz szans aby być silna i czuć się wolno, tak jak ja.

Gość a co to jest kino
Ja mam 120 cm w klacie, twoi chłopcy to nawet 100 cm nie mają, więc o czym my gadamy? ­ ja mam 107 w klacie sie nie stawiaj tak :classic_cool:

i nic nie wiesz o osobach z którymi się spotykałam, ale fakt 130kg gór mięcha wśród nich nie było. i raczej nigdy nie będzie bo nie wiem czy bym chciała by facet swój wolny czas poświęcał na siłownię zamiast na wspólne przyjemności :)

Gość a co to jest kino
A teraz wyobraź sobie, że podchodzi do ciebie byczek, klepie cię w tyłek i łapie za cycki, co robi twój pedałek? ­ biore byczka za rogi i zdejmuje z banki :classic_cool:

Gość a co to jest kino
zwiad a masz owlosione te 120 cm ? :classic_cool:

Ty weź się opanuj człowieku :D nic nie wiesz o mnie, ani o moich adoratorach, a wypisujesz takie brednie. ja peirdolę, serio na mózg Ci się rzuciło

a co to jest kino, jesteś pedałkiem? :D

Gość a co to jest kino
uciekli :classic_cool:

Gość a co to jest kino
mogie byc :classic_cool:

uciekł bo pewnie jest nieowłosiony:classic_cool:

Gość Blondas_Kraków
Kurde a ja chcę zrzucić tę cholerną oponę i lipa :( Nawet ograniczyłem jedzenie w znanej amerykańskiej sieci fastood :) Do lata muszę zrzucić choćby kilka kg!

Gość a co to jest kino
błont kazdy szanujacy sie facet powinien byc owłosiony, :classic_cool: ­ albo przejal sie tym moim 107 :classic_cool:

Gość a co to jest kino
blondas a ile masz w brzusiu :classic_cool:

Gość a co to jest kino
ło aryjczyk :classic_cool: mam robic wyskok z podniesiona prawa dlonia ? :classic_cool:

Gość lilipopeka
brzuszek to ma male dziecko a nie jakis facet. facet moze miec bebzun, bambaryłe, kałdun itp

albo samarę prawdziwy facet musi być owłosiony i to porządnie:classic_cool: jak ma mało włosów to nastolatka przypomina chocby niewiadomo jakie miesnie miał:P chociaż pamiętam zdjęcie BSA (inaczej zwiada) jak wklejał, nie wiem czy te plecy takie umięśnione były, jak dla mnie bardziej tłuste