Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamo ja wariat

nie moge sie odchudzic

Polecane posty

nawpieprzalam sie krowek, czekolady i chrupek pozarlam cala paczke , jak nikogo w domu nie bylo. ukrylam papierki pod smieciami, bo sie wstydze, ze po raz kolejny lakomstwo wygralo z wizja mnie szczuplej.chce mi sie plakac.

ja po prostu nie moge sie powstrzymac , tak strasznie lubie zrec! po nocach sni mi sie ,ze jem duza, gruba pizze, albo pochlaniam smakowita czekolade.no, nie moge sie opanowac.chyba nigdy juz nie bede wygladala jak czlowiek.

niech mnie ktos pocieszy, powie ,ze nie wszystko stracone. nikt mnie nie wspiera, nikt nie wierzy ,ze kiedykolwiek doprowadze sie do porzadku,moj chlopak mowi ,zebym sobie dala spokoj bo tylko sie mecze , a i tak nie odchudze.ze ja juz inna nie bede, tylko juz na zawsze taki paczek w lukrze

Gość a ile
ważysz? może nie musisz się odchudzać?

Gość schudlaaaaaaam
Schudłam dzięki Yerba Mate i szczerze polecam wszystkim, by także spróbowali zastąpić kawę Yerbą ! Ten napój bardzo zmniejsza apetyt, a przy tym pobudza, wzmacnia koncentrację i przyspiesza przemianę materii. Yerba pomaga mi rano zwlec się z łóżka i obudzić, powoduje, że jem dużo mniej niż kiedyś i przede wszystkim regularnie ( nie trzeba dodawać, że mam całą szafę do wymiany, bo zrzuciłam wszystko, co mi zawadzalo-nawet w święta się nie złamałam;), Yerba pomogla mi tez zaliczyc semestr na studiach- zawiera magnez i witaminy, dodaje energii, idealna na calonocne zakuwanie ;) Duzo wiecej dowiecie się na stronie na FB, bo Yerba to temat rzeka ;) POLECAM ZAJRZEC : http://www.facebook.com/yerbomania