Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandraaaa123453

Ktoś tu pracje w księgowości ??

Polecane posty

Gość aleksandraaaa123453

Dziś dostałam informacje z urzędu pracy że od poniedziałku idę do pracy w księgowości :o problem tylko w tym że nie mam żadnego doświadczenia ani stażu w tej dziedzinie :o skończyłam ekonomię ale mieliśmy tam rachunkowość przez pół roku i były tam same podstawy. Dlaczego oni mnie skierowali na księgowość ? Jak ja sie na tym w ogóle nie znam :/ co ja będę tam robić, czy oni mnie tam będę uczyć i szkolić w tym zakresie czy rzuca na głeboką wodę, troche zaczynam się bać :(

Gość dwanaście-groszy
super! ja bym chciała.. tam mają wysokie zarobki! ale ci się fuksnęło..

Gość bejca8925
Szybko się nauczysz, to nie jest trudne. Poza tym nie będziesz od razy główną księgową, tylko pewnie dadzą cię na młodszą i będziesz klepać faktury do kompa:) Nauczysz się pierwszego dnia, a po tygodniu będziesz rzygać z nudów:P

Gość aleksandraaaa123453
ale ja nigdy nie miałam kontaktu z księgowością boję się że wyjdę na jakiegoś debila :o z matematyki zawsze byłam kiepska a oni mnie kierują na pracę w księgowości :( nic z tego nie rozumiem :/ czy ktoś tak ogólnie może mi powiedziec co taki laik jak ja może robić w księgowości ?

Gość aleksandraaaa123453
bejca8925 o dziekuję za jakies info, klepanie faktur do kompa to już przynajmniej coś wiem ;)

Gość dgdfrrtyyuui
Ciesz się że w ogóle dostałaś! A praca w księgowości jest suuuper:) Nauczą cie co i jak, ale sama też dużo czytaj na ten temat w domu i się dokształcaj a docenią to! Zazdroszczę!

Gość ghbvbvb
Ja pracowałam w księgowości 6 lat i darem od boga było dla mnie znalezienie innej - normalnej pracy. Nie wiem jak tam będzie u Ciebie, ale dotychczas wszyscy księgowi, ż którymi pracowałam, to nienormalni ludzie byli.

Gość dwanaście-groszy
Jesteś mgr ekonomii? W pierwszym rzędzie powinni dawać pracę właśnie magistrom! A rozmawiałaś już z pracodawcą, czy narazie jedynie masz skierowanie z PUP?

Gość aleksandraaaa123453
księgowy wstał zza biurka, a ze spodni wysunął mu się wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem objęłam swymi ustami i po chwili nasyciłam się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru

Gość łiła54353
to księgowi maja penisy?:o

Gość aleksandraaaa123453
wiem że w księgowości pracuja dziwni ludzie :o kilku miałam na studiach i nie potrafiłam się z nimi w ogóle dogadać :/ tak, jestem magistrem.

Gość aleksandraaaa123453
ten o penisie to podszyw :O

Gość aleksandraaaa123453
każdemu obrabiałam batona :(

Gość aleksandraaaa123453
musiałam łykać nasienie razem z VAT-em :(

Gość m333333
długo czekałaś aż urząd pracy znajdzie Ci tę pracę? i w jakim mieście?

Gość kromka hlepa
o kurwa współczuję, ja uciekłam z księgowości po pół rok, ludzie są tam straszni w szczególności baby które nie dają żyć młodych ludziom. Bez przerwy im coś nie pasowało. Wole o tej pracy szybko zapomnieć :)

Gość aleksandraaaa123453
czekałam dwa lata na jakakolwiek prace albo chociaż odbycie stażu. Mieszkam w krakowie.

Gość Co za świat
Dziewczynko, niezwykle ciekawi mnie jak można studiować ekonomię i nie mieć pojęcia o rachunkowości ;/;/;/ Śmiech na sali...pewnie kolejna pseudo szkółka produkująca masę nieprzydatnych magistrów.

Gość m333333
bardzo fajnie ze znalazlas prace, ale zastanawiam sie co robilas przez te dwa lata, jak zylas i w ogole, no chyba ze mialas zasilek ale to tez marna kasa :o

Gość aleksandraaaa123453
Co za świat pewnie tak, widocznie tak uczą że studia kończa magistry bez znajomości księgowości no i mam to gdzieś szczerze mówiąc. Nie lubiłam rachunkowości i nigdy się do niej na studiach nie przykładałam. O wiele bardziej interesowałam się ekonomią !

Gość Co za świat
Skoro tak bardzo interesowałaś się ekonomią to dlaczego nie potrafisz sobie znaleźć pracy z nią związanej??? Nie wmawiaj mi, że nie ma pracy bo pracuję akurat w branży i wiem, że jest. Problemem są absolwenci, którzy przez całe studia nie raczyli zrobić niczego w kierunku rozwoju zawodowego, przychodzą na rozmowę i nie znają nawet podstaw, nie wspominając już o kreatywności i umiejętności sprzedania siebie....

Gość aleksandraaaa123453
Co za świat widzę że nie masz zielonego pojęcia o rynku pracy w Polsce.

Gość Co za świat
oj mam mam, akurat w branzy ekonomicznej jest praca, ale nie ma ludzi z odpowiednią wiedzą. Ludzie, którzy podobno skończyli ekonomię przychodzą na rozmowę i nie znają podstaw...Jak niby firma ma zatrudnić takiego człowieka?:/;/;/

Gość aleksandraaaa123453
a podstawy według Ciebie to co ?

Gość Co za świat
Np. ostatnio ktoś nie znał zasad funkcjonowania mechanizmu rynkowego...