Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvbvbvbvbvbvb

Zespol ciesni nadgarstka

Polecane posty

Gość bvbvbvbvbvbvb

od 8miu dni mam gips na rece, po 3 dniach od zalozenia gipsu przestal bolec palec i wrocila sila miesniowa, w piatek ide zdjac gips,i zapadnie decyzje o dalszym leczeniu,problem polega na tym, ze wlasnie dzisiaj zaczal znowu bolec... i nie wiem,az sie boje decyzji piatkowej;/ czyzby gips czyli unieruchomienie nie pomoglo,albo o co chodzi?

Gość ZimneSuczysko
nie wiem, moze lekarz będzie wiedział. ale interesuje mnie pryz czym sie tego nabawiłeś/nabawiłaś ? wykonujesz jakąś stała pracę ta jedną reką? szydełkujesz? albo kroisz na kuchni? z ciekawości pytam bo miewam czasem ale nigdy nie miałąm gipsu

Gość mój kolega miał robione jakieś
nacięcia na nadgarstkach, z tego co mówił efekt zabiegów nastapił po paru miesiącach

Gość bvbvbvbvbvbvb
najprawdopodobniej od myszki komputerowej, duzo pracuje reka, troche podzwigalam ostatnio, tylko doszlo do tego, ze nie mialam sily miesniowej, nie utrzymalam kubka z kawa;/ a jak bedzie lekarz uwazal, ze zabieg jest konieczny to jestem w czarnej dupie, bo zabieg oznacza 2 tyg.min.bez pracy,a to mi nie pasuje;/

Gość sajonara
leczenie jest tylko operacyjne i dziwię się, że stosowali gips znając jednostkę chorobową.