Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaaoooo

czy możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość karolinaaoooo

kochałam się z partnerem bez zabezpieczenia w dni płodne. doszedł jednak po 10 minutach od wyjęcia go ze mnie ( pieszczoty ). czy bardzo duże prawdopodobieństwo jest ciąży? za 3, 4 dni powinnam dostać okres i akurat mam takie bóle i suchość w pochwie, ale bardzo się boję. czytałam jednak, ze w preejakulacie plemniki dopiero jakieś 2 minuty przed dojściem się wytwarzają.. proszę o pomoc.

Gość thrjyjyr
czytałam jednak, ze w preejakulacie plemniki dopiero jakieś 2 minuty przed dojściem się wytwarzają.. -plemniki nie wytwarzają się w preejakulacie oczywiscie, ze ciaza jest mozliwa 🖐️

Gość azdsa
CIĄŻA JEST BARDZO MOŻLIWA,TRZEBA SIĘ ZABEZPIECZAĆ DZIEWCZYNKI JAK SIĘ DOOPY DAJE I TO JESZCZE W DNI PŁODNE-ALLELUJA

2 lata uprawiam seks bez zabezpieczenia, partner wychodzi ze mnie chwilke przed wytryskiem, w dni płodne również. Ciąży nie było i nie ma . Dużo moich koleżanek równiez tak robi i nie wpadły jeszcze. Ale jesli Waszym jedynym zabezpieczeniem jest "stosunek przerywany" to lepiej dni płodne omijać , nie każdy ma dużo szczęścia. Według mnie w tym płynie przed wytryskiem nie ma plemników, wpadki zdarzają sie wtedy, gdy facet za poźno wyjdzie i coś tam skapnie do środka, lub jakimś cudem nie zorientuje się , że dochodzi i wystrzeli do środka. WEDŁUG MNIE W CIĄŻY NIE JESTES NA 100 % :)

Na forum zawsze Cię dziewczyno wystrasza, chociażbyś napisała , że uprawiałaś seks w ubraniach a facet miał załozone 3 gumki jedną na druga to i tak by Ci tutaj napisali, że ciąza jest mozliwa.

Gość karolinaaoooo
azdsa - nie daję dupy, więc jeśli możesz, to nie wypowiadaj się w ten sposób, bo mnie nie znasz. mam stałego partnera, ale po prostu poniosło nas i pisząc na tym forum oczekiwałam pomocy i inteligentnych odpowiedzi, by się upewnić, że szanse są znikome, ale poczytałam już na innych stronach, więc mój strach prawie w ogóle zniknął. dziękuję, niebojsie. :)

Gość azdsa
PANNA MILUSIŃSKA "dużo koleżanek tak robi i nie wpadły jeszcze" no właśnie JESZCZE ,ja nie wiem 21 wiek ,a dziewuchy takie głupie...

Gość karolinaaoooo
dziękuję, Milusinska! wiesz, jak to jest, od razu mam każdy możliwy objaw ciąży - urojony mam nadzieję, rzecz jasna. :D zawsze się zabezpieczamy, ale ten jeden raz nas poniosło. dziękuję! :)

Gość azdsa
karolinaoooo- tym bardziej jak masz stałego faceta i regularny seks trzeba by pomyśleć' a może jakieś stałe zabezpieczenie? hę?

Nie rozumiem dlaczego jestem glupia? gdybym zaszła w ciąże to bardzo bym się cieszyła :) ale poki co specjalnie się o dziecko nie staramy. Tabletek nie chcę brac, już to przerabiałam, niby dobrze dobrane a nabawiłam sie cellulitisu i wypadały mi włosy. Gumek mój facet nie lubi... W sumie o zadne z dostepnych zabezpieczeń nam nie odpowiada. Moje koleżanki tez są już w takim wieku i z taka sytuacją , że dziecko byłoby tylko szczęściem. Wiec wypraszam sobie. Autorko, wiem jak jest , kiedyś też tak miałam, a teraz nawet o tym nie myśle, wiem, że to mało prawdopodobne, ze bez wytrysku w środku nagle wyskoczy z brzuszka maluszek... Ludzie mamy 21 wiek a niektorzy nie wiedza skąd się biora dzieci i jeszcze obrazaja innych na forum a gooowno za przeproszeniem wiedzą

Gość karolinaaoooo
jestem z nim od około 8 miesięcy, kochamy się regularnie od jakichś 2 i właśnie tydzień temu zaczęliśmy rozmawiać o tabletkach, do tej pory były tylko prezerwatywy. masz rację, myślimy, myślimy, dzięki za opinię w każdym bądź razie. :) możliwość zajścia jest zawsze, wiem, więc dopóki nie dostanę okresu będę żyć z nadzieją, że jednak jeszcze nie zostanę obdarzona darem bycia mamą, bo jeszcze jak dla mnie to za wcześnie. :)

heheh a na objawy zdecydowanie za wcześnie. :) Zobaczysz okres na pewno przyjdzie, chyba, ze se bardzo stresujesz to Ci się może spoznić kilka dni..

Gość azdsa
dokładnie panno milusińska-mamy 21 wiek a ludzie dalej nie wiedzą skąd się biorą dzieci,a jeszcze rad udzielają w tej kwestii...buhahaha

JA bardziej ufam mojemu i wierze mu , że wyjdzie w pore. a gumka jak peknie to już po zawodach. Tabletki można zapomnieć, albo z róznych przyczyn moga nie zadziałaś, jakby sie chcialo rozprawiać o bezpiecznym seksie to żaden bezpieczny nie jest.. ! Najlepsza antykoncepcja to celibat:)

azdsa: czyli twierdzisz ze w preejakuliacie są plemniki?? Nikt nie potwierdził tego w 100% a Ty wiesz lepiej. Jakby się tak łatwo zachodziło w ciąże to byłoby nas zdecydowanie wiecej:)

Gość thrjyjyr
Ludzie mamy 21 wiek a niektorzy nie wiedza skąd się biora dzieci i jeszcze obrazaja innych na forum a gooowno za przeproszeniem wiedzą Ależ wiemy. Wiemy też, że najnowsze badania przeprowadzone na duzej grupie badanych wykazaly, ze w preejakulacie sa zdolne do zaplodnienia plemniki. Nie wiem skad wzielas to, ze autorka na 100% nie bedzie w ciazy? Z ksiezyca? Jak bierzesz pod uwage mozliwosc ciazy to ok, to jest twoj wybor, ale nie pisz, ze na 100% autorka nie zajdzie w ciaze.

Gość azdsa
wiesz akurat ja mam wiedzę w tej kwestii niejako zawodowo,ale skoro ty wiesz lepiej...

Gość azdsa
trzeba się dziewczynki ZABEZPIECZAĆ

Gość 986geyjdejyrsjtr
A tabletki tak ciężko brać?

Gość azdsa
PANNA MILUSIŃSKA mądrością nie grzeszy...

Gość karolinaaoooo
986.. matko kochana! poprosiłam o odpowiedź na pytanie, jak według was. nie traktuj mnie jak upośledzonej małolaty, po prostu nie miałam w zwyczaju uprawiać seksu dzień w dzień czy też nawet co tydzień, więc tabletek nie brałam i napisałam, że już o tym z partnerem myślimy i na pewno się zdecydujemy. do tej pory za każdym razem były prezerwatywy, tylko ten jeden raz nas poniosło! dziękuję wszystkim za odpowiedzi :)