Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie daje rady z tym

Chcę upozorować własne zaginięcie i uciec od rodziny

Polecane posty

Gość Nie daje rady z tym

pseudo przyjaciol i faceta ktory zniszczył mnie psychicznie, kiedys pobił... Chce zaczc wszystko od nowa, zapomniec o przezytych 24latach. Jestem jeszcze młoda ,wierze ze mam szanse, zbieram odwage i wkrotce to zrobie, musze.,inaczej czeka mnie męka albo samobojstwo

Gość popołudnie u kapelusznika
a czemu chcesz pozorować? dwa celne lewe sierpowe i nikt nie bedzie cie gonił

Gość olalalala27
Dlaczego chcesz uciec od rodziny?

Gość jdjeuxpjgt
Powodzenia, mam nadzieje że ci sie uda. tez o tym wiele razy myslałam ale mam dziecko w wieku przedszkolnym, nie wiem czy dałabym sobie rade, mój mąz i jego brat tesciowa by mnie szukali.

Gość figgarietta
Wiesz, pozorowanie czegokolwiek nie świadczy o odwadze i daniu sobie szansy na nowe życie - to bardziej chęć zwrócenia na siebie uwagi, uzyskania rozgłosu - po co Ci to ? Twoje foto dadzą w tv i powieszą w sklepach każdego dnia będziesz się bała że facet na przystanku gapi się na Ciebie bo widział to zdjęcie i zadzoni pod podany w ogłoszeniu numer... Poprostu zbierz siły i obwieść że wyjeżdżasz zaczynasz nowe życie bo tu przy nich nie masz na to szansy. Nie mów co i gdzie ale poinformuj aby Cię nie szukali ... Znajdź nowych znajomych, przyjaciół, pewnie jesteś fajną dziewczyną... idź do przodu, życie jest tylko jedno ! Ja też dopiero niedawno zrozumiałam jak bardzo się krzywdzę sama przebywając z tymi którzy mnie wyniszczają. Powodzenia