Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimmi1990

co on o mnie pomyślał?

Polecane posty

Poznałam mężczyznę... który okazał się być bliskim mojemu ideałowi... Poznaliśmy się przez głupią naszą-klasę... i to z mojej inicjatywy... Wyslalam mu zaproszenie a on odpisał. Długie godziny spędzaliśmy na smsowanie jako znajomi. Pytał czy jestem sama , okazało sie ze oboje nie trafilismy na swoje drugie polowki do tej pory. Wiem , ze jest od pol roku sam, bardzo kochal tamta dziewczyne (zostawila go) .Później napisałam mu o dobre kilkadzisiąt zdań za dużo... Byłam na imprezie po alkoholu i wysłałam mu smsa w stylu ,, *, kochanie ciesze sie ze cie poznalam itp...,, odpisywał jak zwykle tak normalnie jak znajomy. Cały czas o nim myślę , pisze co robi, pisze smsy na dobranoc , ale on stał jakby sie chlodniejszy w stosunku do mnie. Nadal pisze ale czuje, ze jest inaczej. Dzisiaj na gg napisał , ze byc moze sobote bedzie miał wolną więc odpisałam zeby przyjechal do mojej miejscowosci (5 km od jego) odpisal ze sie odezwie , napisalam ze moze niedlugo sie przeprowadze 50 km od miejscowosci w ktorej mieszkam , na co odpisal ze tam by mnie odwiedzil bo ma tam jakas sprawe ( sprawe , czyli jeden raz chce sie spotkac?) ... odpisalam ze pewnie ma dziewczyne w mojej miejscowosci ... napisał , ze rzadko tu bywa ( chociaaz pracuje ) ze nie jego wina ze ma taka prace ze nie ma czasu przyjechac bo odpoczywa... Cały czas pytam co robi, co oglada , odpisuje mi ale boje sie , ze zbyt sie narzucam. Że zle zrobiłam prononując spotkanie , pomysli ze jestem namolna i zdesperowana... Chciałabym go kontrolowac chociaz to tylko znajomosc 2tygodniowego pisania smsów .. Czy on chce sie spotkac , czy powinien sam to zaproponowac , a moze kocha była ;/ chociaz nigdy o niej nie wspominał przystopowac? Boję się że to koniec. A tak bardzo nie chce go stracic. CZY TO DA SIE JAKOS ODKRECIC? CO JA MOGE TERAZ ZROBIC? PROSZE, BLAGAM, POMOZCIE MI JAKOS... ZARAZ OSZALEJE...

Gość sdgfdhdgh
jak można się zakochać po 2 tygodniach pisania bo nie rozumiem?

Gość kovukovu
jesteś nim zauroczona, ale to jeszcze nie zakochaniie

Gość sdgfdhdgh
nie bądź głupiaa i nie lataj za facetem to on powinien latac za tobą. A jak nie to trudno ja bym tak nie mogła

Gość aszdrtyujk,
teraz ty musisz sie zdystansowac

czyli mam przystopowac ? hmm zero smsów , zero kontaktu? moze on zacznie działac , nie wiem

Gość aszdrtyujk,
niech on pierwszy inicjuje kontakt.

jak myślicie czy pomyslal ze jestem nachalna ? a moze nie wyleczyl sie ze starej milosci ?:/ i potrzebuje czasu

Gość esme21
pokazałaś mu, że już Cię zdobył - i to po dwóch tygodniach pisania smsów!!! Teraz on się wycofuje, bo a) faceci to łowcy i tracą zainteresowanie gdy dziewczyna im się narzuca, b) każdy by się wystraszył, gdyby dostał smsa "kochanie" po 2 tygodniach smsowania. Widzi, że jesteś strasznie zdesperowana. Powinnaś ochłonąć i dać sobie z tym spokój, to zostało już spalone na starcie - tak mi się wydaje. On powinien starać się o Ciebie, a nie Ty o niego.

Gość esme21
A apropos potrzebowania czasu - nie sądzę. Gdybyś na prawdę mu się podobała, to zapomniałby o starej dziewczynie raz dwa. Nie potrzebnie mu się narzucałaś, wyszłaś na straszną desperatkę, sory ale taka jest prawda.

więc co mi radzisz ? przestane się odzywac , jeżeli on zacznie to może jednak mu zalezy . Wiem , wiem wyszłam na desperatkę ;/ co ten alkohol robi z ludzmi ...

no i nie napisał do tej pory , na 15 miał do pracy ale przewaznie pisał przed 15 ;( ( chyba stracę nadzieje . ze wogole sie odezwie