Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina2307...

NARKOTYKI wierzyc mu czy nie

Polecane posty

Gość Nina2307...

Mam partnera ktory przed naszym zwiazkem palil duzo trawy. od kiedy zaczelismy sie spotykac powiedzialam mu, ze tego nie toleruje i ma wybrac, albo ja albo palenie. podczas zwiazku zapalil raz bo jak stwierdzil "on pomyslal, ze na spotkaniach ze znajomymi od czasu do czasu moze, ja to zauwazylam jak jechalismy do domu, dostalam szalu" wtedy obiecal, ze nie bedzie juz wiecej palil. obecnie jestem w ciazy i mam wyostrzony wech. ostatnio wydawalo mi sie, ze jak wrocil z pracy to smierdzial zielskiem... w dodatku zul gume co tez wydalo mi sie podejrzane. dzisiaj przegrzebalam jego rzeczy i znalazlam worek w jego kurtce. oczywiscie zaprzeczyl, ze to stary... ale po co kilka miesiecy mial go nosic... pozniej stwierdzil, ze musial go wlozyc niedawno do kieszeni i nnapewno znalazl go w pracy. nie wiem czy mu uwierzyc w to wszystko. co wy o tym myslicie?

Gość Nina2307...
partnera w znaczeniu ogolnym... z ktorym planuja ulozyc sobie zycie

Gość Nina2307...
dlaczego sadzisz, ze to nie jego dziecko?jestem wierna w zwiazku

Gość ZawszeCiekawaaaa
Ja na Twoim miejscu bym chyba nie uwierzyła.. Tym zrobila bym tak żeby on myślał że mu wierze i jest ok ale była bym czujna.. Np jak wraca do domu to sprawdzaj czy od niego nic nie czuć- z tego co piszesz wnioskuje że wiesz jaki to zapach. No i patrz na jego oczy bo przecież po trawce są inne. Możesz też pilnować czy nie ma gdzieś w kieszeniach lufki, bletek itp. Bądź wierna ale czujna. Powodzenia!;)

Gość wredniucha10
jeszcze raz zapytam - po co zrobiłaś sobie dziecko z ćpunem? desperacja?

Gość wredniucha10
ona jest czujna cały czas - tylko gówno z tego wynika - ćpun zawsze będzie ćpunem

Gość Nina2307...
myszkapinka nie bede sie zwracac na "pani" bo nie jestes tego warta skoro osoadzasz, mnie ze to nie jego dziecko

Gość asssslamakotaotataa
gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość Nina2307...
ZawszeCiekawaaaa obserwuje go i wlasnie to wszystko wydaje mi sie podejrzane. staram sie mu wierzyc ale nie potrafie

Gość Nina2307...
wredniucha10 nie zrobilam sobie dziecka z desperacji i nie uwazam, ze moj chlopak jest cpunem.

Gość Nina2307...
sama lubie sobie zapalic szczegolenie teraz z brzuchem to mi pomaga na poranne mdlosci

Gość wredniucha10
""nie uwazam, ze moj chlopak jest cpunem."" taaaaaaa, tak sobie to wszystko tłumacz - w końcu i tak nic innego ci nie pozostało - smutne, ale prawdziwe

Gość kikirikimikipikiliki
ja bym mu nie wierzyla, on klamie

Gość Nina2307...
kiedys przez niego sama zapalilam, wciagnelam sie... ale teraz przestalam bo w koncu jestem w ciazy i musze myslec o dziecku... ale denerwuje mnie to ze on pali, czuje ta marihuane, to powoduje ze tez mam chec na trawe... jak go przekonac by nie palil?

Gość Nina2307... zalozycielka watku
Bardzo dojrzale jest utozsamianie sie ze mna. osoba ktora napisala, ze ja rowniez pale jest moim zdnaiem ograniczona umyslowo

Gość Nina2307...
wiem ze nie jest to dojrzale ale przestancie sie podszywac!

Gość duyeueuew
Daj foto pochwy

Gość Nina2307...
lubie robic kupe

Gość ZawszeCiekawaaaa
wredniucha ty chyba nie wiesz kto to jesz cpun. Nina: ja bym radziła nic nie robić dopóki nie będziesz miala pewności żeby nie okazało sie że na niego naskoczyłas bez potrzeby. Później on już będzie wiedział że mu wogóle nie ufasz i może sie między wami popsuć. Jak sie upewnisz i okaże sie że pali to pogadaj z nim. Powiedz że nie chcesz żeby palil itd. Wkoncu spodziewacie sie dziecka więc musi wydoroslec i dla wspólnego dobra zrezygnować z niektórych rzeczy. Ja miałam tez miałam taka sytuację. Mój partner ogólnie ma nieciekawa przeszłość- kilka razy zdarzało mu sie brać narkotyki i w sumie to ja oderwałam go od wielu rzeczy i złego towarzystwa. Jestem w ciąży no i miałam mieć badania i o 7 rano musiałam być w labolatorium więc żeby tak wcześnie nie jechać byłam na noc u rodziny. Jak po badaniu po mnie przyjechał zobaczyłam że jest jakiś dziwny. Nie patrzył mi w oczy, ciągle ruszał ustami i wg. Domyślałam sie co jest grane ale zaczęłam go tylko podpytywac co robił jak mnie nie było itd myśląc że sie przyzna ale nic z tego. Sprawdziłam mu tel i miałam już pewność. Wtedy zaczęłam konkretnie. Pytam gdzie był i co robił bo ja doskonale wiem i lepiej żeby sie przyznał. No i zaczął mówic wszystko. Co, jak a przede wszystkim dlaczego to zrobił. Byłam w totalnym szoku- nic nie wiedziałam. Trochę czułam sie winna że nic nie zauważyłam. No ale on nie potrafił rozmawiac, wszystkie problemy ukrywał w sobie twierdząc że nie chce mnie denerwować. Po tym incydencie mówi mi o wszystkim. Więcej sie to nie powtórzyło a on teraz nawet pyta mnie o zgodę jak chce wypić piwo.

Gość Nina2307...
duyeueuew - no chyba cie porabalo!! piszcie normalnie...

Gość kikirikimikipikiliki
to oboje palicie? ale rodzicow bedzie mialo to dziecko :/

Gość Nina2307...
jezu dobra... wiem ze zle robilam! ale teraz chce sie zmienic bo musze bede miala dziecko... tylko chce zeby on tez sie zmienil

Gość ZawszeCiekawaaaa
Wiem że to inne sytuacje ale może on ma podobnie? Może go to przerasta- ta cała odpowiedzialność, twoja ciaza i wg. Może on w ten sposób próbuje uciec od problemu? Spróbuj jakoś go podpytac czy nie ma problemów o których nie wiesz, co czuje, czego sie boi..

ZawszeCiekawaaaa staram sie mu ufac ale niepotrafie do konca. rozmawiamy ze soba szczerze i on w kazdej innej sprawie zewsze mowi prade. nie zabraniam mu wychodzic czy spotykac sie ze znajomymi tym bardziej, ze te pierwsze tyg ciazy sa dla mnie okrutne. dla wyjasnienia dla innych osob ja nie pale i nigdy nie palilam. nie jestem jakas swietoszka ale co to tego rodzaju uzywek mam wielkie zastrzezenia

Gość wredniucha10
zawszeciekawa - ty widzę tak jak autorka usiłujesz wyprzeć prawdę - obie jesteście równie głupie i naiwne a twoja rada "na razie nic nie rób" - no to po prostu mistrzostwo świata!!!

ZawszeCiekawaaaa - tak rozumiem dla mnie tez jest to ciezkie niemniej jednak ucieczka w narkotyki to nie wyjscie...

Osoba podajaca sie za Nina2307 przepraszam ale twoje IQ chyba jest na minusie. Twoje spownictwo jest ubogie w dodatku wulgarne.

chyba ty podszywie jestes wulgarny! widzisz tu jakies wyzwiska? wredniucha - moj chlopak nie jest cpunem i nie pozwole by go tak obrazano

kurde ludzie przestancie juz... jestem zalamana nie wiem co robic a wy tylko na mnie najezdzacie, te podszywy, wredniucha ;(