Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqata

smierdzi mi z buzi !!!mam tego dosc!!!

Polecane posty

Gość gość
skoro wali ci z gęby to myj zęby

Gość znienawidzony
Miałem podobnie przez ząb mądrości. Usunąłem go i po problemie. Stan uzębienia bardzo dobry teraz. :)

Gość Laislabonita
Dlugi czas tak mialam ok 5 lat:( nie chorowalam na gardlo a jednak kiedy doprowadzilam do usuniecia migdalow problem od razu zniknal teraz jestem najszczesliwsza na swiecie.

Gość gość B
Do gościa, myję zęby trzy, cztery razy dziennie , byłam u dentysty, wymieniłam plomby wszystkie, usunęłam kamień zrobiłam piaskowanie i nic nie pomogło, mam nieswiezy oddech z żoładka, mam przepuklinę roztworu przełykowego, myślałam ze jak wyleczę helicobater i stan zapalny śluzówki żołądka to będzie już na zawsze dobrze, niestety po kuracji antybiotykowej po miesiącu wróciło wszystko, zgaga , pieczenie przełyku, gula w gardle i smród. Przecież nie mogę brać non stop antybiotyków. mam refluks także. Pomóżcie błaga, bo nie wiem co mam robic. :(

Gość DoradcaDietetyczny
Witam, jestem doradcą dietetycznym. Proszę napisać na mail: indywidualneporadydietyczne@gmail.com, poradzimy sobie z tego typu problemami.

Gość gość
Moim zdaniem może zmiana diety, siarka organiczna msm z czystą witaminą c, łyżka miodu codziennie rano a przede wszystkim coś zjeść i umyć zęby.

Gość gość
Proponuje wam posiekane 3/2 zabki czosnku na czczo pogryzsc ja to possam az mnie szczypie nawet w buzi polykam i zapijam sobie, wiem,wiem zaraz pomyslicie ale przeciez czosnek jak smierdzi .. zmagalem sie z tym smrodem wiele lat,robilem badania na Heliktobakterie,wydawalem po 700 zl na kuracje ziolowe na zoladek w koncu sie poddalem bo mam tez problemy refluksowe i bylem pewien ze to od tego wiec juz mialem zbierac na operacje n 8 tys zl lekarz ciagle mi dawal tabletki na czczo gdzie corka kolezanki mojej mamy brala tak 5 lat i rezultatow zadnych nie bylo,wyszly mi zle badania jeszcze troche lekarz powiedzial ze bede musial brac tabletki do konca zycia na zmniejszenie cholesterolu szukalem wszedzie gdzie sie da bylem nawet i na tym forum i pare dni temu znalazlem przypadkowo na yt wyswietlony film na temat czosnku jakie ma dzialanie na serce,grzyby itp i to naprawde dziala u mnie bylo juz tak ze podczas wstawania jak mialem zamkniete dzrzwi w pokoju byl niefajny zapach ladnie mowiac polecam wam z calego serce zebyscie przetestowali sobie jezeli boicie sie o zapach mozecie sprawdzic to w niedziele z rana np .. ale polecam !!!!! naprawde warto ... odrazu po zjedzeniue widac zmiane nie czuc tej suchosci w buzi a przy pracy nawet jak czuc suchosc gdzie odrazu sie wydaje ze pojawia sie zapach zapachu nie ma ..

Gość gość
Zanim weźmiesz pitola do ust to umyj pitola .

Gość krzywiak lukasz

moze umyj krzwiaki?