Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość joanna90568

brak miesiączki

Polecane posty

Gość joanna90568

Witam. Nie mam miesiączki już od jakiś 4 miesięcy. Mieszkam od nie dawna za granicą i nie mam tu jeszcze ubezpieczenia nie mogę wybrać się do lekarza. Do Polski jadę za miesiąc więc na pewno wybiorę się do lekarza. Robiłam już dwa testy ciążowe pierwszy zrobiłam po 1,5 mie. braku miesiączki a drugi zrobiłam po 3 mie. oba wyszły negatywnie ! Nie przytyłam raczej albo jeszcze tego nie widać gołym okiem. Nie mam żadnych mdłości, humorków czuję się ogólnie dobrze. Tylko czasami mi się kreci w głowie mam też lekkie bóle brzucha. Czasami odczuwam jakbym była na (kacu) a alkoholu nie piłam od dłuższego czasu. Od ostatniego czasu strasznie zmieniła mi się też cera jest bardziej sucha i podatna na syfki. Ostatnio też częściej łapie jakieś zapalenia pęcherza które wiążą się z jakimiś białymi upławami. Podejrzewam że nie jest to ciąża to po takim czasie już dawno bym coś odczuła albo zauważyła. Obawiam się z chłopakiem że to może być coś poważniejszego! Czy miał ktoś podobne objawy ? Jeśli tak to proszę je opisać i napisać jaki był tego powód ?? Pozdrawiam i z góry dziękuję !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować