Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama po raz pierwszy

Czy schudłyście i ile po ciąży?

Polecane posty

Ile przytylscie w ciąży, ile schudłyście zaraz po porodzie i w kolejnych miesiącach? Karmicie piersią czy mm?

Gość przytyłam trarara
w ciążę zaszłam z wagą 60 kg. Jak szłam do porodu na wadze było +18 Jak wychodziłam ze szpitala 66 Teraz 4 miesiące po porodzie 56 kg:) Dietka i ćwiczenia dużo mi dały:)Jestem bardzo zadowolona,do tego od samego początku pas ściągający na brzuch i wyglądam lepiej niż przed ciążą:)

Gość Przed ciążą
ważyłam 64 kg, pod koniec 71, teraz 56.

Gość przytyłam trarara
up

Gość mama007
w ciąży plus 13,5 kg. Przed 54, na koniec 67,5. Wyszłam z wagą 61,5 karmiłam piersia, potem mm. Teraz 59kg i nie chce zejść. Brakuje mi do ideału, oj brakuje. Dużo zależy, czy to woda, czy tłuszcz, te nabyte w ciąży kg. Ja najwięcej przytyłam w pierwszej połowie, więc ewidentnie dorobiłam sie tłuszczu. Musiałam leżeć, brak stresu związanego z pracą itd.

Gość katastrofffa
17 kilo do przodu,stracilam wszystko w miesiac wlasnie przez karmienie piersia.Niestety cos z tym karmieniem bylo nie tak i dlatego tak bardzo schudlam .

Gość asdfghjkzxcvbnm
waga przed ciążą: 48kg waga w dniu porodu: 64kg waga 2 dni po porodzie: 59kg waga 3 miesiące po porodzie: 56kg waga 8 miesięcy po porodzie: 53kg waga rok po porodzie: 48kg

Gość tez mamaaa
przed ciążą 57 kg w dniu porodu 70 kg, po wyjściu ze szpitala : 62 6 tygodni po porodzie 56 po kolejnych 2 m-cach 53 i tak sie utrzymuje ponad rok karmiłam piersiąokoło roku ale myślę że to zasługo codziennych dlugich spacerów z wozkiem :)

Katastroffa co to znaczy że było coś nie tak z karmieniem? Bo ja też dość szybko chudne. Przed porodem miałam 60 kg, do porodu szłam z 65,5 kg, zaraz po porodzie 58 kg, a teraz 4 miesiące po 51 kg.

Waga przed ciąża 64 w ciąży 74 (+10kg) Waga po porodzie 69 Waga 4 miesiące po porodzie 60kg:)

Gość tak jak ktoś napisał
zależy z czego te kg. Ja przytylam 17 kg, ale nie widze bym była spuchnieta, wiec liczy przy porodzie na spadek tyle co ewentualnie dziecko wazy niestety - też przytylam wiekszość w 1 połowie, rzuciłam palenie, l4,mase słodyczy - widzę że w boczki poszło i nogi grubawe się zrobiły, mimo ze nie wygladam jakoś bardzo źle. Moja kuzynka przytyla blisko 40 kg i po powrocie ze szpitala po cc zeszlo jej b.duzo bo az 24 -25 kg. A z reszta jakoś sobie niebardzo poradziła, zostało jej tam z 5 kg, ale sylwetka sie zmienila, wiec wyglada świetnie.

Gość a jaaa,,,to
75 przed ciaza 103!!! przy porodzie 86 tydz po porodzie dzi 3 miesiace po porodzie 78.5 takze nie jest zle

Sory, ale przytyć 30 czy 40 kg w ciąży to juz jakaś patologia!!! Jak mozna się tak zapuścić!!! Przeciez to niezdrowe!!! Opanujcie sie dziewczyny!!

Gość mialam tak
75 przed ciaza 90 w dniu porodu 75 niecale 3 miesiace po porodzie a teraz sie odchudzam i waze 67 karnilam piersia 16 miesiecy

Gość zastanawiam się poważnie
dziewczyny dajecie mi wiarę, do tego że można schudnąć ;) Ja niestety jestem troszkę grubsza i ważę 75kg, także będę grubiutka w momencie porodu, ale wierzę w to, że dziecko później da mi więcej motywacji do ćwiczeń, spacerów i schudnę szybko ;) Ratuje mnie fakt, że mimo swojej dużej wagi, nie wyglądam na osobę grubą, gdyż mam szerokie biodra, troszkę grubsze uda, płaski brzuch ;) Liczę na to, że będę wyglądać podobnie po ciąży, a może nawet lepiej :) buziaki dla was i dbajcie o siebie

Gość dla mnie cesarka to tez
widze ze wsyzstkie tu chudna po ciazy :D 90% moich kolezanek jednak zachowuje kg, niewiele, bo ok. 5kg, ale im to zostaje (glownie brzuch)

Gość mama Bruna!
przed ciaza- 52,5 kg w 9 miesiacu-59 kg 2 dni po cesarce- 52,5kg rok po cesarce-46kg karmie piersia...

Mama Bruna a ile masz wzrostu? Bo 46 kg to bardzo mało. Musisz być bardzo chudziutka.

Gość jsksndnx
Ja przytylam 20 kg,tydzien po porodzie mialam 17 kg mniej,tyle mialam wody,pozostale 3 stracilam w 2 miesiace po porodzie,karmilam mm

Gość mama Bruna!
do Mama po raz pierwszy mam 1,67cm. Jestem chuda i wygladam strasznie...ale ja wogole nie mam apetytu,zmuszam sie do jedzenia i wogole nie moge przytyc... Do tego karmienie piersia tez robi swoje ale moje dziecko na mleko modyfikowane nawet nie chce spojrzec...