Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tld

zdjęcie usg-8 tydzień a dzidzia wygląda jak konik morski

Polecane posty

Gość tld

widzę na zdjęciu oczko, usta ale ma taki dlugi nosek. lekarz stwierdził ze wszystko jest ok ciąża rozwija się prawidłowo, tylko ten nosek mnie zastanawia

Gość nicku nie mam
o ja pier...le spoko, jak się urodzi, bedzie wygladal jak alien, nie a ładnych noworodków

Gość dssssd
A co chcialabys już dziecko wilkosci lalki barbi mieć w 8 tyg,u mnie w 8 tyg była tylko kropka widoczna :)

Gość tld
tylko zapytalam, to moja pierwsza ciąża. i pierwsze zdjęcie na usg. a tu od razu wredny komentarz

Raczej w ósmym tyg dziecko nie wygląda jeszcze jak dziecko:) z czasem sie przekształci:) Nie ma sę czym martwić!

Gość tld
ja nie napisalam ze moje dziecko nie wygląda jak noworodek!!! mam pojęcie,ze to zarodek i nie przypomina zbyt człowieka. zapytalam tylko o nosek! nic więcej

Gość tld
Gzella11 dziękuję za normalny komentarz.

Dziewczyna zapytała bo to jej pierwsza ciąża i od razu takie złośliwości!! O zgrozo!!! Powiem ci szczerze że ja dopiero na usg 3D zobaczyłam moją Majunie i stwierdziłam, że podobna do czlowieka:) bo wcześniej na normalnym usg to zawsze musiałam sie dobrzy przypatrzec żeby coś zobaczyć:) Także nie jest z tobą tak źle:) Życzę spokojnej ciąży i lekkiego rozwiązania:)