Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość femina33

Ciąża bezzarodkowa a mdłości!

Polecane posty

Gość femina33

witam! mam nadzieje,że jest tutaj na ty, forum ktos kto zna temat.mianowicie byłam u gin w ubiegłym tygoniu powiedziała,że ciąża wygląda na 5 tygodni ,ale nie daje mi nadzieji,bo nie widzi zarodka i najprawdopodobniej to ciąza bez zarodkowa:(strasznie sie martwie:(.Natomiast od trzech dni mam poranne mdłości a czytałam ,że pojawiają sie gdy wzrasta hormon ,wiec nie rozumiem juz sama,jest tutaj ktos co wie cos na ten temat?z gory dziekuje pozdrawiam

Gość przytyłam trarara
w 5t6d ciąży (oczywiście od OM) miałam tylko pęcherzyk ciążowy:) W 7 tc był już zarodek z bijącym serduszkiem:) Ten Twój lekarz jakiś dziwny...5tc to bardzo wcześnie jak na widoczny zarodek:/

Gość hjsjskks
u mnie zaczęły mdłości kilka dni po wizycie, na której też nie było zarodka, to był ok 5 tydzień, a teraz biega ten zarodek po domu lepiej idź do innego lekarza

Gość przecież to jest
bardzo wczesna ciąża.Po co tak wcześnie poszłaś?Dopiero co miałaś pewnie dzień spodziewanego okresu. Do lekarza się idzie w 6-7 tygodniu.

Gość femina33
dziękuje Wam dziewczyny ,trochę mnie uspokoiłyscie ,ąz mi łezka wyskoczyła,bo myślałam,że to koniec a Wy dałyście mi nadzieję,wizytę mam w następny czwartek i mam nadzieję,że jednak zobacze swoje drugie szczęście! U mnie problem polega na tym ,że ostatnią miesiączkę miałam około 10 listopadLekarka twierdzi,że z wyliczenia to powinien byc 12 tydzien ,ale zastanawiam sie czy moja owulacja mogła się przesunąc przez stres,nerwy?

Gość lekarze to sa naprawdę/.......
ja też byłam u gina, wg OM 6 tydz. stwierdził że coś jest ale za wcześnie by coś wiecej mówić, kazał przyjść za 2 tyg. Poszłam i on do mnie ciąża jest ale najprawdopodobniej pusta, kazał przyjść za 1,5 tyg i jak nic się nie zmieni (nic się nie pojawi) a okresu dalej nie będzie skieruje mnie na łyżeczkowanie. płakałam jak głupia, bo tak mnie nastawił. poszłam za 1,5 tyg i usłyszałam piękne bicie serduszka :):) i wg usg był to 7 tc. tak więc mam 2 tygodniowa różnicę między OM a USG. ale lekarz stwierdził że wolał mnie nastawić negatywnie niż mówić że jest ok a potem załamka, dlatego dla upewnienia kazał przyjść za 1,5 tyg Musisz poczekać, jak nie będziesz krwawić to jest szansa, bo jest jeszcze bardzo wcześnie! może jak ja później zaszłaś w ciążę ?? nie dołuj się od razu.

Gość femina33
Przeciez......._mylisz się,nawet o ciąży nie pomyslałam,miałam mnóstwo w tym czasie na glowie,poszłam bo zorientowałam się,że ostatnia była w listopadzie

Gość no powiem Ci
że trochę to zmienia postać rzeczy... Ja miałam OM 9 listopada i jestem w 12 tygodniu.Tylko u mnie widać już rączki i nóżki a u Ciebie nie ma nawet zarodka?Trochę to dziwne.Aż o tyle by Ci się owulacja przesunęła? Ja myślałam,że Ty jesteś w 5tc od ostatniej miesiączki a nie od zapłodnienia.Jeżeli od zapłodnienia-to raczej nic z tego.23 dni od zapłodnienia bije już serduszko,a u Ciebie nie ma zarodka.Przykro mi,ale raczej się nie nastawiaj:(

Gość przytyłam trarara
Ja Cię pocieszyłam,bo myślałam że jesteś w 5tc od ostatniej @... Wprowadziłaś nas w błąd.W takim razie niestety,ale chyba nic z tego:(

W pierwszej ciazy bylam u gina pierwszy raz w 5t1d i mi powiedzial, zse jest pecherzyk, ale zarodka brak i mnie nastraszyl, ze to puste jajo ble ble..... wiec za tydzien poszxlam do innego to byl 6ti1d i byl zarodek i bijace serce :-) wez tez pod uwage, ze owu mogla sie przesunac o pare dni nawet 1,5 tyg, wiec pozniej bedzie widac..... A o drugiej ciazy dowiedzialam sie w 16tc wiec ni e wiem co bylo :-)

Gość tak jak ktos
agnieszka-ale autorka jest w 12tc :/ Nawet jak jej się owulacja spóźniła tydzień dwa to jest w 10/11 tygodniu! Wtedy już widać dzieciaczka a nie tylko zarodek...

Gość autorko jesteś
????