Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na miły dzień

warto już kupić chustę do noszenia?

Polecane posty

Gość na miły dzień

Dziś Międzynarodowy dzień przytulania... a mój mały nie chce wyjść na ten świat żebym go mogła w końcu wytulić ;) ale ja nie o tym chciałam pisać :D leżę z lapkiem na kolanach i szukam jeszcze kilku rzeczy do kupienia dla małego. Ostatnio przyszedł wózek i jest strasznie ciężki, a my mieszkami na 3 piętrze;/ Myślałam kupić chustę donoszenia tylko czy zima to dobry okres czy się wstrzymać?

Gość frania&franuś
zima to już się kończy ;) możesz już kupić, bo nigdy nie wiadomo kiedy ci się przyda. ja zimą nosiłam no ale moja ma już 5 miesięcy, a zaczęłam nosić jak miała trzy, także nie wiem jak to jest z młodszymi

Gość w chuście możesz
w chuście możesz nosić od urodzenia. więcej na temat chust moja znajoma opisała na blogu http://www.nosidelkaergonomiczne.pl/eco-ambasadorzy,anna_i_helenka.html ona zaczęła nosić jak Helenka miała coś koło 3 miesięcy, ale fajnie opisała aspekt bezpieczeństwa noszenia, z jakiego materiału powinna być chusta itp.

Gość na miły dzień
dzięki. sporo tego ale fajne są wskazówki ;) no i widać że noszenie w chuście to genialna sprawa, także myślę że jednak już kupię