Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuityiy

Dlaczego w Polsce jest tak mało dziewczyn o figurze modelki ?

Polecane posty

Gość tuityiy

Chciałbym mieć taką dziewczynę o takiej figurze http://www.bookiblog.com/blog/wp-content/uploads/new-york-fashion-week-ss-2013-street-style-samantha-gradoville.jpg na ulicach same małe laski góra 170cm, tlenione włosy albo sztuczne brunetki albo sztuczne blondynki, zero naturalności, otyłe albo po prostu grubaśne. Marzy mi się dziewczyna o figurze i wyglądzie jak na zdjęciu.

Gość at jkdl
w jakim Ty koles srodowisku zyjesz ? nie tylko takie sztuczne a jak nie dostrzegasz tych naturalnych to kup se okulary i jeszcze jedno myslisz ze po ulicy to same modelki maja chodzic ? no to sie juz okresliles

Gość GretaBarboo
zapewne dlatego, że facetów o proporcjonalnej i nieupasionej sylwetce jest jeszcze dużo mniej niż kobiet o figurach modelki 🖐️ Żeby czegokolwiek wymagać, trzeba samemu coś reprezentować

Gość tuityiy
No tak wiedziałem że takie odpowiedzi z jadem się pojawią. Akurat dbam o siebie mam wysportowaną sylwetkę jestem przystojny dobrze zbudowany 185cm wzrostu i poszukuję takiej ślicznej i chudziutkiej dziewczyny ale na ulicach same małe albo dupa duża, nogi grube i tak dalej.

Gość GretaBarboo
nawet o ile to prawda, to jesteś jeden na setki. I z dziewczynami jest podobnie. Chociaż ja uważam, że i tak lepiej niż z facetami

Gość Szija
A ja mam wymiary ja modelka :P 170 / 56 , 86/72/90 i naturalne blond włosy:) nogi zgrabne

Gość tuityiy
No akurat zgadzam się z Tobą bo niestety masz rację, dzisiaj większość facetów wygląda jak zapuszczone małpy no ale..

Gość tuityiy
Szija to napisz do mnie na priv )

Gość tgyhujik
W Polsce... A w jakim kraju niby takich dziewczyn jest dużo? W krainie zwanej Internet?

jak Ci się kobiety nie podobają to zostań gejem, na pewno metroseksualnych kolesi jest więcej niż dziewczyn o figurze modelki

Gość czepisław odgromiński
Ale szczapa. Co ty chciałeś nią w piecu palić ekologicznie?

Gość Olga21321312
oj chyba masz troche wygorowane wymagania ,a Ty masz figue modela ? najpierw zadaj sobie takie pytanie A w ogóle to Polacy należa do jednego z wyzszych narodów wiec wcale dziewczyny u nas nie są niskie. W krajach poludniowych to większośc nie ma nawet 160

Gość Szija
Nie szukam nikogo :) Tylko piszę, że się mylisz :P Fakt, jest trochę babek 150 cm 60 kg, ale są też i laski 170 cm 50 kg , nie jest tak, że są tylko grube

Gość Olga21321312
a 170 to wcale nie jest ,, mała dziewczyna" bo średnia wzrostu kobiet w Polsce to 163 :) I to wcale nie jest mało w porównaniu do większości krajów jak juz mowilam... Dziewczyny o wzroście modelki powyżej 175 to rzadkość nie tylko w Polsce poprostu to bardzo wysoki wzrost u dziewczyny

Gość Uzależniona od chipsów
Ta dziewczyna ze zdjęcia może i ma ładną figurę ale twarz tylko przeciętną.

A czy jeśli poznałbyś dziewczynę co ma idealną figurę i piękną twarz a jej charakter WCALE by do Ciebie nie pasował to chciałbyś ją za żonę?

Gość tuityiy
Dziewczyna ze zdjęcia jest ideałem jeśli chodzi o wygląd, dodatkowo ma śliczną buzie i bardzo ładne włosy. Ideał po prostu.

przeciez z tą ze zdjęcia to nawet w aushwitz by sie podzielili chlebem z litości:D:D

pierdole chuja w takie coś wkładać:O chyba bym wymacał całą miednice...bleee

Cóż, każdy ma inny gust.

Gość do hein
bo Jestes powierzchowny masz w dupie wnetrze liczy sie tylko wyglad zewnetrzny a wiec durnego milego zycia !

z tego co widze to duzo jest dziewczyn o takiej figurze-czyli chude wysokie bez cycek z plaskim tyłkiem chude szkity brzydkie wychudzone twarze coś na pograniczu agonni anoreksyjnej generalnie tluściochy i chlopięce sylwetki to większość kobiet w pl

Gość Olga21321312
no to takiej szukaj ;) ale akurat buzie i włosy to ma przecietne , ale to chyba kwestia gustu

Czepisław, wnioskuję ze Tobie się podobają dziewczyny z nadwagą.

Gość do hein
czepislaw :D hahahaaha

Gość Szija
Nie oszukujmy, że wygląd się nie liczy :) Dziewczyny też by wolały wysokiego ładnie zbudowanego bruneta niż wyłysiałego niskiego chudzielca

Gość Szija
do hein A Ty chyba trochę ważysz, skoro się tak oburzasz. 150 / 60? Może dietka:)

podejrzewam, że ubranie, które ma na sobie + ta torebka i buty to 2/3 jej wagi:D

Gość jdhdg
I pewnie słuchasz Tomasza Niecika? 🖐️