Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 czarnaa93

Zniszczone w艂osy!

Polecane posty

Go艣膰 czarnaa93

Hej dziewczyny pole膰cie jaki艣 dobry szampon, od偶ywk臋 czy co艣 na bardzo zniszczone w艂osy! Rozja艣nia艂am je 3 razy, po tym sta艂y si臋 s艂abe, 艂amliwe, strasznie sie rozdwajaj膮... Mam do艣膰 d艂ugie w艂osy i nie chcia艂abym teraz si臋 艣ci膮膰 na kr贸tko :( Dorad藕cie co艣 nie drogiego a daj膮cego naprawd臋 jaki艣 dobry efekt

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fajno艂 dzio艂szka
olej lniany +偶贸艂tko +kilka kropel cytryny razem wymieszaj i na艂贸偶 na w艂osy na ok.30 min potem zmyj i op艂ucz jakim艣 naparem blond-rumianek szatynka-orzech , po kilku dniach b臋dzie efekt nawet po pierwszym razie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehe78
zajrzyj na blog anwen.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂onceeeee
Ja teraz jem kapsu艂ki Procerin zawieraj膮 sk艂adniki, kt贸re blokuj膮 wydzielanie DHT i od偶ywiaj膮 w艂osy tak, aby przy艣pieszy膰 ich wzrost oraz zapobiega膰 dalszemu ich wypadaniu http://www.procerin.pl/ poczytajcie sami, ale my艣le 偶e warto bo w艂osy naprawe zaczynaj膮 od偶ywa膰.

Udost臋pnij ten post

U mnie sprawdzi艂y si臋 te nowe kosmetyki garnier goodbye damage. Cud贸w si臋 nie spodziewa艂am, ale jednak w艂osy wygl膮daj膮 na zdrowsze, s膮 g艂adkie i bardziej l艣ni膮ce, mniej si臋 pusz膮 i lepiej si臋 uk艂adaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja u偶ywam seri臋 Kosswell Structure Repair i chwal臋 sobie niesamowicie. Mam szampon i mask臋, zastanawiam si臋 nad kupnem ampu艂ek ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
minimorissssssssss, szajs i szajs. Za po艂ow臋 ich ceny mo偶na kupi膰 du偶o lepsze. Dorka123, tutaj jest RZETELNA recenzja tego: www.anwen.pl/2013/07/fructis-goodbye-damage-po-3-tygodniach.html

Udost臋pnij ten post

Ja osobi艣cie wol臋 wszystko przetestowa膰 na swojej sk贸rze, no w tym przypadku na w艂osach ;) Oczywi艣cie czytam recenzje, ale wol臋 sobie sama przetestowa膰, szczeg贸lnie takie kosmetyki, kt贸re nie s膮 drogie, a garnier akurat w naturze jest w promocji, wi臋c testuj臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A zacz臋艂a艣 od przeczytania sk艂adu czy tylko promocja zadzia艂a艂a? Bo ja np. szamponu z silikonami, 偶eby grosze kosztowa艂, bym nie kupi艂a.

Udost臋pnij ten post