Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaa93

Zniszczone włosy!

Polecane posty

Gość czarnaa93

Hej dziewczyny polećcie jakiś dobry szampon, odżywkę czy coś na bardzo zniszczone włosy! Rozjaśniałam je 3 razy, po tym stały się słabe, łamliwe, strasznie sie rozdwajają... Mam dość długie włosy i nie chciałabym teraz się ściąć na krótko :( Doradźcie coś nie drogiego a dającego naprawdę jakiś dobry efekt

Gość fajnoł dziołszka
olej lniany +żółtko +kilka kropel cytryny razem wymieszaj i nałóż na włosy na ok.30 min potem zmyj i opłucz jakimś naparem blond-rumianek szatynka-orzech , po kilku dniach będzie efekt nawet po pierwszym razie

Gość hehe78
zajrzyj na blog anwen.

Gość słonceeeee
Ja teraz jem kapsułki Procerin zawierają składniki, które blokują wydzielanie DHT i odżywiają włosy tak, aby przyśpieszyć ich wzrost oraz zapobiegać dalszemu ich wypadaniu http://www.procerin.pl/ poczytajcie sami, ale myśle że warto bo włosy naprawe zaczynają odżywać.

U mnie sprawdziły się te nowe kosmetyki garnier goodbye damage. Cudów się nie spodziewałam, ale jednak włosy wyglądają na zdrowsze, są gładkie i bardziej lśniące, mniej się puszą i lepiej się układają.

Gość gość
Ja używam serię Kosswell Structure Repair i chwalę sobie niesamowicie. Mam szampon i maskę, zastanawiam się nad kupnem ampułek ;)

Gość gość
minimorissssssssss, szajs i szajs. Za połowę ich ceny można kupić dużo lepsze. Dorka123, tutaj jest RZETELNA recenzja tego: www.anwen.pl/2013/07/fructis-goodbye-damage-po-3-tygodniach.html

Ja osobiście wolę wszystko przetestować na swojej skórze, no w tym przypadku na włosach ;) Oczywiście czytam recenzje, ale wolę sobie sama przetestować, szczególnie takie kosmetyki, które nie są drogie, a garnier akurat w naturze jest w promocji, więc testuję ;)

Gość gość
A zaczęłaś od przeczytania składu czy tylko promocja zadziałała? Bo ja np. szamponu z silikonami, żeby grosze kosztował, bym nie kupiła.