Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz ka

CZY KTORES TEZ BOLI PODBRZUSZE w polowie blistra ??

Polecane posty

Gość zaraz ka

jw

Gość zaraz ka
up up

Gość wakawaka25
nie masz co liczyc ze ktokolwwiek ci odpisze, oni chetniej odpisuja na tematy o cipkach i seksie niz na powazne tematy gdy ktos pyta o problemy zdrowotne :/

Gość akakaraka
Tak, miewałam tak. A jaki to ból? mnie bolało lżej niż przed okresem, w zasadzie nie był to jakiś uciążliwy ból. Bywało, że pobolewały mnie jajniki, ale to dlatego, że trochę je sobie przeziębiłam (wg mojego ginekologa). Bo generalnie nic mi nie było, (byłam badana - usg), więc jeśli to lekki ból to raczej nic strasznego. Przy okazji wizyty kontrolnaj powiedz o tym ginkowi

Gość zaraz ka
dzieki, tylko to sa pobolewania lzejsze niz na okres ale powtarzajace sie praktycznie dokladnie 10 tabsow do konca blistra wiec chyba nie zadna przypadlosc chorobowa

Gość akakaraka
Przepraszam, nieściśle sformułowałam wypowiedź - co do jajników, to miałam to przy jednym/dwóch blistrach i to raczej było przeziębienie, bo trochę wtedy posiedziałam na zimnym, źle się ubierałam. A co do bólów w podbrzuszu - miałam tak praktycznie przy każdym blistrze (stosuję czas przeszły, bo teraz nie jestem na tabletkach), zazwyczaj był to prawie niezauważalny ból, ale jestem panikarą i zawsze wsłuchuję się w siebie dużo bardziej niż trzeba;). Tabletki łykałam jakiś rok.