Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana.

rozstępy na pupie :(

Polecane posty

Gość zakłopotana.

mam dopiero 16 lat. W 6 klasie podstawówki 1 pierwszej gimnazjum szybko rozwinęły mi się piersi i tyłek. Od tamtej pory mam na pośladkach rozstępy :( nie na całej ale tak po bokach. JAkz tym walczyć, co zrobić by zniknęły ?:(

Gość dmfjk.sfdjg
ja tez mam jakos od 15 roku zycia, ale to przez to ze szyko uroslam mialam 160cm a podskoczylam w rok na 168cm teraz mam 22 lata i rozstepy na posladkach sa nadal

Gość dskgfdds
to zależy, pokaż fotkę :classic_cool:

Gość to samo
mam dokładnie tak samo jak Ty, też w tym czasie pojawiły mi się rozstępy i chyba jedyne co można zrobić to zaakceptować :)

Gość dmfjk.sfdjg
a i teraz mam 172 cm wzr

Gość zakłopotana.
ja wtedy ze 153 na 159 uroslam.. i wsyztsko mi urosło .. od tamtej pory stoję i .. nic nei da się z tym zrobić ? wstydze sie tego np na basenie, musze mieć bokserki a ciężko znaleźć fajny strój z bokserkami w przystępnej cenie ..

Gość ggfgfg
ja juz przywykłam do rozstepow na posladkach, tez miałam kiedys jobla na tym punkcie, ale teraz zwisa mi to, moj facet jakos sie tym nie przejmuje

Gość znachorowka
a sa czerwone czy biale? Rozstepy to zadna tragedia wiekszosc kobiet je ma w ktoryms miejscy na ciele. Ja rowniez mam na posladkach ale sa juz malo dostrzegalne widac je dopiero jak napne skore, zreszta moj facet w ogole ich nie zauwaza. Kiedys byly bardzo czerwone i wygladalo to malo estetycznie teraz to co zostalo jest lekko jasniejsze od koloru skory. Jezeli sa czerwone to mozesz probowac intensywnymi masazami specjalnymi masazerami i smarowaniem odpowiednich kremow, ja polecam mustelle. Jak masz wiecej kasy to sa specjalne zabiegi laserowe ktore sa znacznie skuteniejsze. Jezeli sa perlowe to raczej nie uda ci sie i sie ich usunac.

Gość zakłopotana.
są białe.. Wróce później, więc jeśli ktoś będzie pisał przed 20 to nie ja ...

Gość zakłopotana.
wróciłam, wznawiam temat

Gość złe geny o o o o o
Obrzydliwe. Modelka to ty nie będziesz

Gość ZawszeCiekawaaa
Nie da sie pozbyć rozstepow. Są to blizny a tych nie da sie usunąć. Powstaja one w skutek szybkiego rozciagania sie skóry. Nie przejmuj sie nimi. Mają je prawie wszystkie kobiety- jedne mniej a inne bardziej widoczne. I wbrew pozorom mężczyźni też je mają tylko nie zwracają na to uwagi.

Gość xx03
też mam, ale bardzo dużo. mam aż jakby zmienioną powierzchnię skóry od nich, aż taką nierówną, dziwną. bardzo tego nie widać, ale jak się przyjrzeć to jest to zauważalne. :o

Gość zakłopotana.
mój chłopak nie zwraca na to uwagi i nie uważa tego za problem , ale mi to przeszkadza :(

Dziewczyny, na czerwone rozstepy mi bardzo pomogł strialys, na te białe tez pomaga ale nieco wolniej. Już tyle kremów stosowałam przed nim, które nie działały, że w sumie dość sceptycznie do niego podchodziłam, ale jednak warto czasem zaryzykować.:))

Gość Marika
Dnia 13.12.2018 o 13:35, tosiaq napisał:

Dziewczyny, na czerwone rozstepy mi bardzo pomogł strialys, na te białe tez pomaga ale nieco wolniej. Już tyle kremów stosowałam przed nim, które nie działały, że w sumie dość sceptycznie do niego podchodziłam, ale jednak warto czasem zaryzykować.:))

a ile czasu stosowałas go zanim zobaczyłas efekty? bo ja mam mnóstwo czerwonych rozstepow, boże on by mi pomógł

Gość tosiaq

Marika, na czerwone powinien ci dobrze pomoc - tak dlugo jak nie robia sie biale. U mnie zajelo 2 tygodnie z hakiem jak zaczelam zauwazalnie miec efekty, oczywiscie po regularnym smarowaniu sie.