Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcinnnneex

Moja narzeczona nie umie gotować

Polecane posty

Gość Marcinnnneex

Jesteśmy ze sobą już 4 lata, a ona nie potrafi zrobić nawet porządnej jajecznicy :o Trochę mnie to dobija. Pracujemy oboje, ale przecież to kobieta powinna gotować. Ja więcej zarabiam, więc czemu mam się jeszcze zajmować domem? Ona mówi że jest tak samo zmęczona po przyjściu z pracy jak ja, ale co z tego? Przecież to kobieta powinna się zajmować domem a nie facet :o

Gość 3rweqwerwerqqwe
Minty Man 41 "Nie wszystko złoto co się świeci" ALE TO CO SIĘ NIE SŚWIECI TO TEŻ NIE ZŁOTO.

W sumie masz rację, że kobieta choć troszkę powinna umieć gotować. Ale nie podoba mi się twoje podejście, że Ty więcej zarabiasz, i to ona powinna gotować i zajmować się domem. Zejdź trochę z tego. A rada dla Ciebie: na początek kup jakąś prostą książkę kucharską, zaproś ją do gotowania:) Ugotujcie coś razem... a nóż może się wkręci ?

Gość chrupki chrupki
zmień prace na jeszcze lepsza jedzcie codziennie w restauracji co za problem? :classic_cool:

Gość 3rweqwerwerqqwe
Przecież jest w internecie tyle filmów w których jest pokazane w jaki sposób ugotować. I to każdą potrawę. Jeżeli ktoś nie do końca rozumie przepisy podane w książce to może uczyć sie gotować na podstawie tego filmu gdzie wszystko jest dokładnie pokazane. Tego sie nie da nie zrozumieć. Wystarcza tylko trochę ambicji.

Dokładnie. Może twoja narzeczona kiedyś coś Ci ugotowała a ty to jakoś niezbyt elegancko skomentowałeś i ona teraz wcale nie chce gotować???