Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bakerolls*

Dziewczyny pomocy w umeblowaniu pokoiku!!!

Polecane posty

Gość bakerolls*
Dzieki za rady. Mialam w myslach przewijak na lozeczko, ale nie wiem do ile miesiecy posluzy?? Bedzie ok tak do 7mc?? I gdzie taki kupic? Czy pasuja one na wszystkie lozeczka? Widzialam takie w necie, ale juz razem z lozeczkami.

Gość tikal
wow, 73m2, my mamy 42, jedno dziecko 22 m-ce i za 2 m-ce nastepne. Na szczescie za pół roku przenosimy sie do domu (nie było to planowane, wiec cały czas myslalam, ze przez nastepne kilka lat zostaniemy w tym mieszkaniu), ale na początku łozeczko dla drugiego bedzie w duzym pokoju.

Gość bakerolls*
wiem, ze nie mam co narzekac na metraz, ale uwierz mi, ze naprawde przestrzen wykorzystana do maksimum a i tak tego miejsca za wiele nie ma. moze dlatego, ze glupi przedpokoj zabiera 10m2

Gość tikal
a może fotel się zmieści w przedpokoju?

Gość bakerolls*
juz teraz wiem, ze wywale przewijak. tylko w to miejsce bede potrzebowac lozeczka z przewijakiem nadstawianym albo cos takiego jak w linku wyzej. ten z Ikea jest fajny - ma zabezpieczenie i wanienke tez na nim ukladalismy jak synek byl mniejszy, nie balam sie, ze spadnie a dziecko razem z nia.

Gość aha123456
Jezu to nie umialas tych zdjec poprzekrecac normalnie??

Gość bakerolls*
byly normalnie, fotosik tak je dodal

Gość tikal
to łóżeczko z linka ładne, ale ja bym chyba kupiła takie normalne dla 1,5 roczniaka a to ktore masz wykorzystala dla Malenstwa