Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maładziewczynkal

jak jest z waszymi facetami?

Polecane posty

Gość maładziewczynkal

mam pytanie, bo nie wiem czy to normlane, czy facet sie juz znudził?......jestem z jednym panem rok, na początku slodki, zakochany, czuły, tulił sie, mowił piekne rzeczy, sms za smsem, nawet jak nie mógł potrafił wysłac smska, a jak miał czas, to nawijalismy smsami czasami 8 godzin/teraz jest nadal ok, ale nie ma juz tego co było przez pierwsze 7 miesiecy, nie ma tylu smsów, choc czasami ma czas by wysłac, mowi ze kocha, nawet to okazuje, ale to juz nie to....

Gość werolkaaaaaaaaaaaaaa
nie da sie byc cale zycie w transie

Gość maładziewczynkal
ale tak szybko? co to jest rok? dlaczego ja nadal chciałabym tego co było? co sie zmieniło, akurza mnie to troche, bo ja niestey potrzebuje czułosci, nic na to nie poradze, / czy u Was okres zauroczenia trwał dłuzej?

Gość kartinka
Z moim tez nie jest jak na poczatku ale juz 4 lata minely, latem slub :) Chociaz nadal jest kochany, czuly, czesto mowi mi ze kocha i to ze jestem najwazniejsza, kocham go mooooooocno :)

Gość gleedys
Niestety...tylko poczatki sa piekne.....potem rutyna i nuda.....

Gość werolkaaaaaaaaaaaaaa
nie martw sie to normalne

Gość gleedys
U mnie tez niedlugo trwaly te starania...to normalne.....ale oczywiscie zdazaja sie wyjatki co to sa tacy mili cale zycie....ale takich jest niewielu

Gość maładziewczynkal
żal mi tego pieknego czasu, ktróy był na początku....tak bardzo zal/ budziłam sie rano- byl on...kładałam sie spac- myslalam o nim- piekne, po prostu piekne/teraz nie jest zle, to nie chodzi o to, ze nagle jestem be dla niego...brakuje mi tych pieknych słow, komplementów, gestów, tego zapewnienia ze kocha.../

Gość maładziewczynkal
uupup

Gość maładziewczynkal
upup

Gość book of the month
No ileż to można napierdalać tymi smsami, ja tam się facetowi nie dziwię, że przystopował, bo pisanie do siebie smsów PRZEZ 8 GODZIN to normalne nie jest :p

Gość maładziewczynkal
Nawet już kochać się ze mną nie chce po ludzku tylko wciąż anal i anal a potem "ssij szmato" :o

Gość maładziewczynkal
no widzisz, skoro normlane to nie jest to po co to robił ?/ oczywiscie nie 8 h non stop, ale baaardzo czesto/wiesz, nie miałabym nic przeciwko, gdyby mnie do tego nie przyzwyczaił- przyzwyczaił wiec teraz mi tego brakuje- proste....a dzis dostałam jednego smsa rano i tyle- skonczyłam prace ok 20 tej i nawet do tej pory nie napisał- dla mnie to nie jest normalne- jak sie kogos kocha, to przynajmniej powinno go interesowac czy dotarłam cała do domu

Gość gleedys
Nie boisz się brać do buzi po wyjęciu z pupy?? Przecież na penisie jest wtedy dużo zarazków!

Gość lalunia234
nie wiem, moze juz mu sie " przejadło"?ciezko powiedziec co jest przyczyna takiej zmiany- uwazam ze rok, to nie jest czas by facet uznal ze to juz stare dobre małzenstwo/ powinno sie dbac o zwiazek, bo inaczej zdechnie

Gość maładziewczynkal
up

Gość olifia
Widzisz autorko,mam identycznie w zwiazku z moim facetem.to juz nie jest to co bylo dawniej,zreszta teraz gdy poznalam juz tak wiele jego wad ktorych nie moge zaakceptowac wgl zastanawiam sie czesto czy ja jeszcze chce z nim byc. On uwaza sie za niewiadomo kogo i wmawia mi,ze nigdzie takiego faceta juz nie znajde.... z pewnoscia.

Gość gcfgjhfvhfcxhf
pobawił się Tobą,znudziłaś mu się, i odstawił na półkę jak inne zabawki

Gość bombajbaj
Tak to wlasnie jest jak sie dziewczyne przyzwyczai do jakiegos naszego zachowania gdy jestesmy zakochani i biegamy jak pieski Ale pozniej zauroczenie przechodzi i dziewczyna sie rozczarowuje i zaczyna jej czegos brakowac Dlatego rada dla fecetow zeby uwazali na poczatku i nie okazywali zbyt duzo uczuc i rozlozyli to okazywanie raz na jakis tam czas i dla dziewczyny bedzie to lepiej zauwazalne i facet bedzie mial caly czas potrzebe okazywania tych uczuc Bo jak zasypie cie na poczatku fajerwerkami to moze sie szzybko wypalic

Gość bombajbaj
Zwyczjnie na poczatku sie toba zafascynowal i mu odbilo na Twoim punkcie Wcale to nie znaczy ze teraz juz Cie nie kocha albo cos Zwyczajnie jak Cie poznal to zawrocilas mu w glowie a teraz po jakims czasie wszystko w jego glowie wrocilo do normalnosci

Gość bombajbaj
Dwie osoby musza dbac o zwiazek i o tym romawiac Razem uzgadniac co moze poprawic ich relacje i utrzymac albo polepszyc jakosc zwiazku Nie mozna zwalac calej odpowiedzialnosci za zwiazek na jedna osobe do czego maja sklonnosc dziewczyny

Gość katiiikaa
Mój mąż zachowuje się ciągle tak, jak na początku. Jak jest w pracy, to strasznie za sobą tęsknimy i piszemy mnóstwo smsow. Mniej więcej na tydzień rodzę. Mam nadzieję, że nie zmienią się relacje między nami, kiedy synek będzie juz na swiecie.

Gość katiiikaa
za tydzien *

Gość bombajbaj
Autorko Zadaj sobie pytanie Dlaczego z nim jestem? Bo jesli tylko dlatego bo napierdlal smsami, slodzil i tulil to raczej trudna nie jestes

Gość bombajbaj
katiiikaa Sama musisz pilnowac zeby te relacje sie nie zminily Bo jak po urodzeniu dziecka odstawisz meza na bok i wypedzisz z lozka jak to czesto bywa to dobrze nie bedzie

Gość hvxsfbnj
U mnie jest odwrotnie,to kobieta mnie lekko mowiac ignoruje

Gość bombajbaj
Dziewczyny nie mozecie polegac tylko na facetach same musicie tez starac sie w zwiazku Jestem ciekawy czy autorka nic sie nie zmienila od czasu jak sie poznali? Tak bywa ze jak facet lata za laska i nic od niej nie oczekuje tylko zeby byla i pozwolila spedzic z nia czas To facet gasnie a dziewczyna przyzwyczajona do adoracji ze strony faceta a sama nie musiala nic robic zeby go zdobyc

Gość easdsgg
jak w nicku twoim, jesteś za młoda by zrozumieć sens poważnego, normalnego związku idź być małą gdzie indziej :x