Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opuchnięta pochwa.

Opuchnięta pochwa.

Polecane posty

Gość Opuchnięta pochwa.

witam ! od 3 lat biore tabletki levest. biore je regularnie 21 i 7 dni przerwy. dzis jest drugi dzien po 7mio dniowej przerwie. miesiaczke mialam baaardzo skąpą - prawie ze w ogole jej nie bylo .. troche brazowego sluzu. ale do rzeczy. dzis kochalam sie z moim mezem i powiedzial mi, ze tam w srodku jest jakos 'dziwnie' zapytalam o co chodzi a on, ze jest tam dzienie ciasno, jakby opuchniete miala w srodku. powiedzialam, ze to pewnoe dlatego, ze nie kochalismy sie przez 9 ostatnich dni przez miesiaczke, ale on na to, ze nigdy tak nie bylo nawet jak mielismy 2 tyg przerwy (coz, on wie lepiej). i faktycznie. jak wlozylam palec to jest tam strasznie ciasno i czuje jakby pochwa byla opuhnieta. poza tym mam bole jajnikow .. czy ktos mial kiedys taki problem? ktos sie wypowie? z gory dziekue za odpowiedzi.

Gość Opuchnięta pochwa.
pomoże ktoś?

Gość Tez tak miałam
Witaj. Ja też miałam taki objaw na początku ciąży, ale ty bierzesz tabletki i w dodatku regularnie, więc raczej to odpada. Może idź do lekarza?

Gość dsseffggg
uppp

Gość zabardzofajna
Branie tabletek nie oznacza 100% antykoncepcji ,wpadki się zdarzają, ale wg mnie to jakiś stan zapalny,idz do lekarza.Przy stosunku nic cię nie piekło,bolało?

Gość dsseffggg
nie, nic nie boli ani nie piecze ... dzis rano tez mowil ze dalej tak samo jak wieczorem

Gość ndznsjjs
up

Gość Jiana_80
To nie musi być nic groźnego. Może być zwykłe podraznienie (reakcja alergiczna) lub otarcie. Śluzówka pochwy jest bardzo wrażliwa i na wszelkie otaria właśni tak reaguję. Poobserwuj jeżeli w ciągu 2-3 dni nie minie udaj się do lekarza lub zrób test ciążowy

Gość autttorka tego.
test ciazowy? to moze byc to rowniez objaw ciazy?

Gość latoooooooooo
Ja rowniez mialam tak na poczatku ciazy,sorki za wrazenie ale naprawde bylam bardzo ciasna.

Gość gość
hej. Ja mam ten problem od dłuższego czasu. (około roku) więc ciąża odpada. Ginekolog nie widzi problemu i uważa, że coś sobie ubzdurałam. podczas stosunku odczuwam bóle. Sama szukam pomocy już od dłuższego czasu. Jeden ginekolog wmawiał mi że jestem w ciąży (nie uwierzyłam bo ten problem nie trwał kilka dni tylko wiele miesięcy) drugi ze sobie ubzdurałam. ten problem pojawił się po zmianie tabletek antykoncepcyjnych. Od roku nie przyjmuje już żadnych a problem dalej jest.

Gość gość
Pare dni temu zauwazylam, ze mam ten sam problem, pochwa jest tak ciasna ze nawet palec ledwo wejdzie. Nie wiem co o tym myslec wizyta u gin za dwa tyg a na test za wczesnie, czy ktos wue co to moze byc??

Gość gość
Miałam podobny problem i doznania. Powodem były zmiany hormonalne a bolesne stosunki i wrażenie ciasnoty w pochwie były spowodowane brakiem prawidłowego nawilżenia. U mnie pomogło zastosowanie globulek Hydrovag. Na początku kuracja 7- dniowa a teraz profilaktycznie 1-2 globulki tygodniowo. Dodatkowym plusem jest to, że te globulki te są bardzo malutkie i przy takich problemach, naprawdę łatwo się je aplikuje