Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxyyyyyyyyyyyzzzzz

Mój facet mnie w ogóle nie wspiera

Polecane posty

twierdzi ,ze po studiach nie poradze sobie w pracy ,że ,, co ja bede tam kawe parzyć ?" ,na studiach z jednej strony twierdzi ,że sobie nie daje rady ,a z drugiej jak mam egzamin to on nie rozumie ,że nie moge no do niego przyjechac tylko musze sie uczyć... Co prawda miałam problemy na studiach z mojej winy ,ale on w ogóle we mnie nie wierzy. jestem na cięzkich studiach ,a on studiował lajtowe co sie nie musiał prawie uczyc to mu latwo mówić... A jak sie go pytam jak sadzi o czyms tam na studiach to zaczyna sie wymądrzać ,że to ja powinnam wiedziec i takie tam...

Gość wredniucha10
i ty go uważasz za swojego faceta? - kompleksy i zazdrość uszami mu sie wylewają!

Gość katherinaa6589
a po co ty z takim chamem jestes? boże.. durne panienki chodzą z bufonami i tylko zalą sie na kafe jak im źle, słyszycie milion rad żeby z nimi zerwac a za tydzien umieszczacie tu te same posty.. Współczuje głupoty.

Gość jedziemy bambobusem
porozmawiaj z nim, może nie ma świadomosci co robi jak ma swiadomość i robi to dalej to po prostu zmien faceta uzytkowanie człowieka przez czlowieka nazywa się niewolnictwo i jest w polsce zakazane

ja mu o tym mowiłam to jest dobrze do czasu kiedy znowu mi dosra... wiem ,ze powinnam z nim zerwac ...i tak w koncu bedzie bo wiem ze całe zycie z nim nie wytrzymam. Mialam już nie jednego faceta ,ale żaden taki nie był

Gość wredniucha10
"wiem ,ze powinnam z nim zerwac ..." to na co jeszcze czekasz??? aż cię jeszcze bardziej upodli?