Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelika199999

sluzy przed okresem

Polecane posty

Gość Angelika199999

okres mam nieregulerny ale ostatnio kilka razy z partnerem uprawialismy sex przerywany,partner byl tylko chwile we mnie i nie skonczyl a ja mialam caly czas dni nieplodne.Powinnam jt dostac okres ale juz swiruje ze jednak cos moglo sie stac.mam bialy sluz,nie jest lepki raczej bardziej lejacy sie tzn rzadki.minal tydzien od wspolzycia.czy jest jednak mozliwe bysmy wpadli?

Gość rgehtjytuj
a dlaczego nie?

Gość Angelika199999
prosze pomozcie mi.chce zrobic jt test bo to w konuc 8dni juz po ale mamy juz 7 miesieczna coreczke i nie jestem gotowa na 2 dziecko.slyszalam ze sex przerywany jest bezpieczny tymbardziej ze byl tylko przez hwile we mnie.

Gość Angelika199999
moze dlatego nie bo mialam dni nieplodne a partner byl tylko przez chwile we mnie i nie skonczyl

Gość rgehtjytuj
a skad wiesz, ze mialas dni nieplodne?

Gość rgehtjytuj
slyszalam ze sex przerywany jest bezpieczny - źle słyszałaś

Gość Angelika199999
obliczalam w roznych dniach jak przewaznie mam okresy co jaki cykl i wyhodzily nieplodne w kalendarzyku.

Gość Angelika199999
tak tylko jezeli nie bylo wytrysku a ja mialam dni nieplodne to jak to mozliwe.tymbardziej kilka dni przed okresem.chcialam uzyskac odp czy ten sluz to tak wyglada przed okresem czy raczej oznacza ciaze?

Gość upupupu upupu up
X

Gość rgehtjytuj
Kalendarzyk + stosunek przerywany. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D A mamy XXI wiek. :D :D :D :D :D :D :D Okresu nie masz, więc to nie było kilka przed okresem. Proste. A preejakulacie są zdolne do zapłodnienia plemniki. Proste. W początkowym okresie ciąży śluz jest taki sam jak w fazie lutealnej.

Gość Angelika199999
okres powinnam niby dostac jt.w Polsce 38% par stosuje sex przerywany.Preejakulltat wydziela sie niedlugo przed wyrtyskiem a jak wczesniej powiedzialm partner tylko kilka chwil byl we mnie wiec nawet niamialby kiedy sie wydzielic.Swiruje pewnie niepotrzebnie ale wiele kobiet ma takie obawy nawet pomimo zabezpieczenia

Gość jdncnfjc
Same bzdury. :D I bardzo mi przykro, że 38% naszego społeczeństwa stanowią idioci. :o 🖐️

Gość Angelika19999
robilam dzisiaj test i wyszedl negatywny a okresu nadal brak.Przypomnialo mi sie ze ostatnio bralam dosc duzo ketanolu przeciwbolowo na skrecona noge czy to moze jakos zaburzyc okres?