Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może być to tak

Lwia zmarszczka i kurze łapki

Polecane posty

Gość może być to tak

Co jest na te dwa defekty najlepsze u czterdziestolatki? Czytałam np., że botoks nie jest dobry na kurze łapki...:O A kwas hialuronowy się nadaje? A może jeszcze coś innego? Poradźcie, bo jestem zupełnie zielona...

Gość po osi czasu
w zmarszczke lwia trzeba wtrzyknac wypelniacz a potem botoksem wygladzic i "sparalizowac" miescie na czas odwyku od marszczenia w ten sposob brwi jesli chodzi o kurze lapki to nie mam doswiadczenia ale jesli masz problemy z "workami" pod oczami to na pewno ani jeden ani drugi zabieg nie jest wskazany

Gość versace1
zaprzestan marszczenia brwi. ja co prawda jestem sporo mlodsza ale kiedys tez mialam nawyk marszczenia czola. i zaczely pojawiac mi sie zmarszki. zrezygnowalam z tego nawyku i zmarszki zniknely.

Gość Jsatr
Zmarszczki jak już powstaną to same nie znikną . Ja od zawsze marszczylam pomiędzy brwiami , i zrobiła mi sie lwią zmarszczki. Nie ma sensu robić w koło te wypelniacze. Lepiej zrób w te okolice lipolifting

Gość Jsatr
A na kurze lampki to przeważnie botox., ale uważaj z wyborem lekarza, bo partactwa nie brakuje

Gość może być to tak
Dziękuję za odpowiedzi. Niestety, często marszczę czoło i ta lwia zmarszczka jest wyraźna. Pod oczami zaś mam zmarszczki, wtedy gdy się śmieję...:) Worków pod oczami nie mam. Chyba zdecyduję się na botox na lwią a kurze łapki na razie zostawię.

Gość Paula39
A ja polecam dobrego specjalistę , który wszystko ci wytłumaczy. kurze łapki to część twarzy , która jest prawie cały czas w ruchu (usmiech ,zdziwienie itd..) , wiec raczej botox odpada - ja tak myślę. Ja swoja twarz robię kwasem hialuronowym i jestem zadowolona a mam prawie czterdziestkę. Ale tak jak na początku polecam zawsze specjalistę on jednak zawsze lepiej poradzi , niż my klientki.