Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łozo-9220293

Naga prawda o brzuchach matek kafaterianek

Polecane posty

Gość toolisaa
na szczescie zadna cie nie chce wiec i rozwodem nie musisz sie przejmowac kolezko z małym fiukiem:D

Gość do łozo
to zdjęcie brzucha twojej starej?

Gość łozo-9220293
już tłuste maciory zacieraja rączki, wytaczajac swoje najcięższe działo: aluzje do rozmiaru penisa. a to wszystko, by odwrocic uwage od tematu swoich nie najpiękniejszych brzuszków :classic_cool:

Gość nie lubie jak tak jest
nie wiem jakim trzeba byc porytym frustratem zeby wpasc na forum dla kobiet w ciazy i wypisywac farmazony:D....serio, trzeba miec cos z deklem

Gość wiedzialam, hahahah
autorze ciebie i tak zadna nie chce wiec czym ty sie przejmujesz? jaki normalny facet siedzi o tej porze w na babskim forum? jaki??? buahaha, tylko taki psychiczny zyeb jak ty:D

Gość dkkdjd
Ale masakra ten brzuch,ja bym sie zalamala,jednak nie kazda mabtaki po ciazy,przejdz sie po plazy jak nie wierzysz

Gość słodka makrela
Brzuch, cycki, uda WSZYSTKO takie ciążowe statki matki mają obrzydliwe i jedyne co im pozostaje, to kłamstwa, że są nadal ładne i pierdoły, że inni wyglądają gorzej :O

Gość łozo-9220293
a ja jestem dumny ze swoich 6 cm we wzwodzie więc se darujta baby

Gość Taka sama poprostu taka
To nie jest śmieszne, ja mam podobny. Ale jestem 2 lata po porodzie i już są koloru skory. A uwaga przytylam 8 kg w ciąży wszystko poszło w brzuch. Ważne ze nauczyłam sie z tym żyć. Mąż tez. Poprostu nie pokazuje brzucha.

Gość zabardzofajna
ja pierdzielę zawartośc żołądka mi podeszła do gardła,współczuję kobiecie:(

Gość ojojojojojojojojojojojojoj
JEZU.............

Gość uhhuhuh
Biedna kobitka... A to twoja matka autorze? Szkoda, że cie nie usunęła.

Gość o mój Boże drogi..
Współczuję tej biednej kobiecie, mam nadzieję, że mój brzuch nie będzie tak wyglądał;(

Gość lubieJapka
ja pierdziele,prawie zwymiotowałam.Naprawdę to cos strasznego.Na szczęście ja mam piękny brzuch po dziecku.

Gość radykalna i szczera
Wlasnie to samo sobie pomyslalam jak zobaczylam to zdjecie,ze biedna ta kobieta jest :( Ciekawe czy zabiegi laserowe jakos jej by pomogly,na pewno calkiem problemu nie zlikwiduja ale chociaz troche te rozstepy mniej widoczne by byly. A facet ktory nabija sie z ciala kobiety po ciazy powinien sam w ciaze zajsc i nabawic sie takich mega rozstepow,hemoroidow i cholera wie czego tam jeszcze,moze w ten sposob by docenil kobiete.Rozstepy sie pojawiaja czy tego chcemy czy nie,u niektorych sa one malenkie a u niektorych niestety ogromne.

Gość bbq23
Zacznijmy od tego, że facet, który nabija się z ciała kobiety po ciąży nie jest facetem, tylko zwykłą, męską cipą 🖐️

Gość aha123456
no takie brzuchy się zdarzają ale chyba u kobiet ktory przytyly w ciazy 40 kilo, ja nadal mam piekny brzuszek, zero rozstępow, w ciazy przytylam 10 kilo