Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hagfafafdaddaa

Lekko żółtawa wydzielina z pochwy ?

Polecane posty

Gość hagfafafdaddaa

Co to może być, jest lekko żółta, ani nie gęsta, ani bardzo rzadka. bez żadnych gródek, zapach raczej normalny. jutro mam wizyte u gina, ale wolałabym coś wcześniej wiedzieć, do tego odczuwałam wcześniej takie jakby kłucie w podbrzuszu

Gość kiszona
ja mam taka zaraz po okresie, potem sie robi bialawa a na koncu przezrpczysta, ale moja jest bardzo gesta i ciagnaca, czasami nawet takie glutki sie robia

Gość Joanna_Gu
Dużo przyczyn może być. Boli lub swędzi? To może być również początki nadżerki. Mnie fin wykrył mała nadżerke jak miałam dużo zoltawej płynnej wydzieliny. Ale mnie nie siedziało

Gość hagfafafdaddaa
stosuje tabletki anty.. i wczesniej takiego nie mialam.. nie swedzi mnie nic, tylko te klucie w podbrzuszu,

Gość aaaaanaa
tabletki anty predysponuja do czestszych infekcji-stosuj osłonowo probiotyki.możesz co jakis czas brac provag-zaleca sie nie krócej niz 20 dni po rząd.Co do upławów to trudno diagnozować przez internet, "kolorowa" wydzielina może być infekcjyjna-te fizjologicze sa raczej bezbarwne.

Gość hagfafafdaddaa
bylam u gina, stwierdzil ze to przez tabletki.. i ze mala infekcja.. przepisal mi jakies tabletki dopohwowe.. ale nie wiem, bo usg mi nie robil... jakos wole prywatne wizyty, jestem ich bardziej pewna i nie musze czekać w kolejce 50 min,.. ;/